Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenMan trouwt met grote liefde op sterfbed

Man trouwt met grote liefde op sterfbed

Facebook Twitter LinkedIn
05-10-2015

Een man trouwde afgelopen week op zijn sterfbed met zijn grote liefde. De 28 jaar jonge Caleb Handby, leed aan een zeldzame vorm van kanker. Hij kon zich niet voorstellen te overlijden zonder het ja-woord te geven aan zijn grote liefde Bethany.

Last minute bruiloft

Het stond in de planning dat het verliefde stel 1 november 2015 zou gaan trouwen. Al snel bleek echter dat hij dit door zijn ziekte niet zou gaan redden. Toen hij vorige week steeds meer moeite kreeg met ademhalen, besloten ze dan ook niet langer te wachten met de bruiloft.

Hartverwarmende beelden

Het personeel in het ziekenhuis maakte een taart, de arts kocht snel twee ringen in de cadeauwinkel en het stel trouwde diezelfde dag nog in het ziekhuis. Een aantal dagen later stierf Caleb aan de gevolgen van zijn ziekte. "Er moest die dag nog getrouwd worden. Leven zonder ooit getrouwd te zijn met mijn soulmate? Dat kon ik me niet voorstellen", zo stelde Bethany. Bekijk hieronder de hartverwarmende beelden:

 

 

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons