Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenMemorès organiseert Uitvaartbeurs Friesland

Memorès organiseert Uitvaartbeurs Friesland

Facebook Twitter LinkedIn
10-11-2015

Memorès, een initiatief van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, organiseert voor de tweede keer de Uitvaartbeurs Friesland. De eerste editie van de editie Friesland bleek een succes te zijn, waardoor er dit jaar een tweede editie volgt. De uitvaartbeurs zal plaatsvinden op zaterdag 14 november in de Grote Kerk in Leeuwarden.

In Leeuwarden kunnen geïnteresseerden zich gedurende de ochtend en middag laten informeren over verschillende onderwerpen binnen de uitvaartbranche. Ook zal een dragersteam demonstreren hoe het dragen van een uitvaartkist in zijn werk gaat. Tot slot zijn er tijdens de uitvaartbeurs een aantal lezingen. Deze lezingen gaan onder andere over de keuzemogelijkheden rondom het levenseinde.

De beurs duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en is gratis te bezoeken. Voor meer informatie over bijvoorbeeld welke exposanten er op de beurs aanwezig zullen zijn, kunt u op de website van Memorès kijken. Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons