Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenNationale week van Zorg & Welzijn!

Nationale week van Zorg & Welzijn!

Facebook Twitter LinkedIn
11-03-2015

Deze week openen zorginstellingen door het hele land de deuren. Van 16 tot en met 21 maart 2015 vindt voor de derde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats.

11-03-2015

Open deuren

Deze week openen duizenden zorg- en welzijnsorganisaties verspreid door het hele land hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Het is dé mogelijkheid voor zorg en welzijn om te laten zien hoe het er in een opvangcentrum of verzorgingshuis precies aan toe gaat, welke technieken er in een ziekenhuis gebruikt worden en hoe leuk, uitdagend en vooral belangrijk het werk is.

Thema

De Nationale Week van Zorg en Welzijn, heeft deze editie het thema ‘Zo werkt zorg’ meegekregen. De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 16 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Startschot

Aanstaande maandag gaat de week feestelijk van start. Regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn geven gezamenlijk het startschot om de Nationale Week van Zorg en Welzijn te openen voor het grote publiek. In het hele land gaan scholieren en bekende Nederlanders op maandagochtend kijken hoe zorg en welzijn werkt. Met de selectie van Heracles, Klaas van Kruistem, Tangarine, Pia Dijkstra, Kees Tol, Koert-Jan de Bruijn, Brace, Mirella van Markus, Sebastiaan Labrie, Femke Halsema, Hans van Breukelen, Foppe de Haan, Henny Huisman, Yes-R, Rick Engelkes en vele anderen gaat de week op 16 maart van start. Vorig jaar brachten maar liefst 750.000 mensen een bezoek aan zo’n 2.000 locaties. De verwachting voor dit jaar is dat er nog meer bezoekers zullen zijn.

Overzicht zorginstellingen

Afscheidswijzer heeft al voor veel gemeenten in Nederland een overzicht samengesteld van zorginstellingen en welzijnsorganisaties die actief zijn in de desbetreffende regio's. Bent u benieuwd welke zorg- en welzijnsinstellingen er bij u in de buurt te vinden zijn? Neem eens een kijkje in één van onze edities of vind snel en makkelijk een bedrijf bij u in de buurt in onze bedrijvengids.

Ga naar weekvanzorgenwelzijn.nl voor meer informatie over de nationale week van zorg en welzijn.

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons