Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenNederlandstalige muziek populair op uitvaart

Nederlandstalige muziek populair op uitvaart

Facebook Twitter LinkedIn
30-05-2016

Het draaien van Nederlandse muziek op uitvaarten is erg populair. In de top vijf van meest gedraaide uitvaartmuziek, staan drie Nederlandstalige nummers. 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato, 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij en 'De steen' van Bram Vermeulen gezongen door Paul de Leeuw.

Marco Borsato veel gedraaid op uitvaart

De meest verschillende nummer worden gedraaid van Marco Borsato. Naast 'Afscheid nemen bestaat niet' zijn ook 'Mooi' en 'Breng me naar het water' populair. Andere artiesten die vaak afgespeeld worden op Nederlandse uitvaarten zijn Frans Bauer (De hemel heeft er een engel bij), Guus Meeuwis (De weg), Wim Sonneveld (Het dorp), Karin Bloemen (Geen kind meer) en Maaike Ouboter (Dat ik je mis). Afscheidswijzer zette eerder de beste uitvaartmuziek voor u op een rij. Ook in deze lijst is het grootste gedeelte van de nummers Nederlandstalig.

Persoonlijke uitvaartkeuzen

Wat momenteel de meest populaire muziek op uitvaarten is, blijkt uit een jaarlijkse inventarisatie die uitvaartonderneming Monuta zondag bekendmaakte. Het invullen van de uitvaart op persoonlijke wijze komt steeds vaker centraal te staan. Ook de keuze van muziek hoort hierbij. Het onderzoek is uitgevoerd ten behoeve van een campagne die de onderneming volgende week start. Bedoeling van de campagne is mensen meer bewust maken van het belang van het vastleggen van hen persoonlijke uitvaartkeuzen.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons