Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenNog één keer samen op reis...

Nog één keer samen op reis...

Facebook Twitter LinkedIn
09-11-2015

Een bijzondere manier om de as van uw dierbare te verstrooien. De Selene & Edith zijn al sinds 1992 onafscheidelijk en dat is niet voor niets. Met veel liefde en aandacht draagt ze samen met haar bemanning de zorg voor uw wensen voor uw laatste reis met uw dierbare.

Warm welkom

De kaarsjes branden, de koffie, thee en Friese suikertulbanden staan voor u en uw intieme gezelschap klaar. We verlaten de haven op zoek naar een mooie ankerplaats waar u in alle rust afscheid kunt nemen en u alle gelegenheid heeft de as te verstrooien van uw dierbare, of de biologisch oplosbare urn te water te laten.

U kunt bloemen of bloemblaadjes strooien en/of een toespraak houden, het is net waar u zich het meest prettig bij voelt. Vervolgens halen we het anker op en vaart het schip een cirkel rond de bloemblaadjes en met drie hoornsignalen brengen we een laatste eerbetoon en groet aan uw dierbare.

Het is afhankelijk van uw wensen of we direct onze koers zetten naar de haven of dat we de zeilen hijsen en geheel ontspannen samen uitwaaien onder het genot van een hapje en een passende ‘troost toost’. Na alle spanning, emotie, drukte en het regelen van alle niet dagelijkse dingen is het heerlijk om samen te kunnen napraten en te genieten van elkaars steun en samenzijn.

Van 1 april tot 1 november bieden we deze mogelijkheid over het IJsselmeer en Markermeer aan vanuit de haven van Monnickendam. Van 1 november tot 1 april bieden wij deze mogelijkheid over de Friese meren vanuit het Friese IJlst.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
Edith ten Woude
Tel: 0612314423.
Mail: Edith@deselene.nl
Of kijk op: www.asverstrooienophetwater.nl

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons