Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenOorlogsveteraan zingt stervende vrouw toe

Oorlogsveteraan zingt stervende vrouw toe

Facebook Twitter LinkedIn
06-10-2015

De 92-jarige Howard vocht mee tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij moest zijn vrouw Laura thuis achterlaten toen hij naar het front vertrok. Laura had het hier moeilijk mee, maar vond troost in muziek. Ze had een liedje dat haar hoop gaf in de veilige terugkeer van haar grote liefde. 

Emotioneel lied

Tegenwoordig gaat het niet zo goed met Laura. De 93-jarige echtgenote van Howard zit in de laatste levensfase. Het lied wat haar in de oorlog troost bood, speelde in de rest van hun leven een belangrijke rol. Nadat Howard inderdaad veilig terugkeerde, zongen ze samen nog vaak het lied 'You’ll Never Know' van Alice Faye. Het speelde onder andere een grote rol op hun 50-jarige bruiloft.

Hartverwarmend tafereel

In haar laatste levensfase heeft Laura te weinig kracht om het lied nog te zingen. In het filmpje is te zien hoe Howard het lied nog een keer ten gehore brengt voor zijn vrouw, die inmiddels in een hopsice verblijft. De kleindochter van het 73 jaar getrouwde stel, legde dit hartverwarmende moment vast:

 

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons