Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenOverleden vader feliciteert dochter ieder jaar

Overleden vader feliciteert dochter ieder jaar

Facebook Twitter LinkedIn
07-04-2015

Twee weken nadat Zoe haar eerste verjaardag vierde, overleed haar vader Bruce. Desondanks ontvangt Zoe ieder jaar een kaart van haar overleden vader.

Bruce overleed aan de gevolgen van kanker. Kort na de geboorte van Zoe werd huidkanker geconstateerd en Bruce besefte dat hij niet veel tijd meer zou doorbrengen met zijn pasgeboren dochtertje. Bruce zocht naar een manier om zijn dochter ook na zijn dood, duidelijk te maken hoeveel zij voor hem betekent.

Zo ontstond het plan om verjaardagskaarten te gaan schrijven. De lichamelijk sterk verzwakte Bruce vroeg hulp aan zijn vrienden en familie bij het schrijven van de verjaardagskaarten voor Zoe. Tot haar 16e verjaardag en op haar 18e en 21e verjaardag zal Zoe een kaart ontvangen waarin Bruce zijn dochter feliciteert en een fijne dag wenst.

Zoe heeft haar zesde verjaardagskaart inmiddels ontvangen, ook al is ze nog niet oud genoeg om te beseffen wat ze echt betekenen, toch zijn ze nu al belangrijk voor haar vertelt moeder Janet aan Daily Record. Wanneer Zoe ouder is zal ze zich realiseren hoe het precies in elkaar zit.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons