Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenUnieke samenwerking regio Limburg

Unieke samenwerking regio Limburg

Facebook Twitter LinkedIn
24-06-2015

Een paar maanden geleden kwam onder grote belangstelling de Afscheidswijzer Parkstad Limburg uit. Een primeur in Limburg, het was de eerste Afscheidswijzer die verscheen in de provincie.

Optimale verspreiding Afscheidswijzer

De Afscheidswijzer is inmiddels al verspreid via talrijke punten in de regio. Deze week is daar een uniek samenwerkingsverband bijgekomen. Vanaf deze week leveren we de Afscheidswijzer ook aan alle huisartspraktijken, gezondheidscentra en medische centra in de regio.

Huisartsen Oostelijk Zuid Limburg

In Zuid-Limburg hebben 132 huisartsen zich verenigd in de zorggroep die HuisartsenOZL heet. Dit is een zorgorganisatie die de 24/7-uurs huisartsenzorg voor de inwoners via één centraal loket regelt. Na een vruchtbaar gesprek met dhr. H. Eussen, oud huisarts en voorzitter van het palliatief netwerk, is besloten over te gaan tot levering aan alle 132 aangesloten artsen. Deze week zijn dan ook 1.100 exemplaren van de Afscheidswijzer Parkstad Limburg verpreid over 56 locaties in de regio. De bestelling is momenteel onderweg naar de huisartsen.

Benieuwd waar editie Parkstad Limburg precies kosteloos af te halen is? Klik dan hier. Kilk hier om de editie Parkstad Limburg digitaal te bekijken.

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons