Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenVia crowdfunding 12.000 euro opgehaald voor uitvaart vrouw Almere

Via crowdfunding 12.000 euro opgehaald voor uitvaart vrouw Almere

Facebook Twitter LinkedIn
11-06-2015

Geen geld voor de uitvaart van je moeder? Dit overkwam de 18-jarige Kayleigh uit Almere. Via crowdfunding wist ze in record tempo het benodigde geld toch bij elkaar te krijgen.

Geen geld voor uitvaart

Kayleigh van Drumpt uit Almere zat met haar handen in het haar na het overlijden van haar moeder, ze wist niet hoe ze het geld voor de crematie op moest brengen. Ten einde raad begon ze daarom een crowdfundingsactie. De donaties stroomde binnen en de teller staat inmiddels op meer dan 12.000 euro, zo meldt het AD zojuist.

Hulp uit de uitvaartbranche

Naast de giften van wildvreemden, kwam er ook hulp uit de uitvaartbranche. Een uitvaartondernemer stelde gratis een kist beschikbaar en er werden bloemstukken aangeboden.

Geen overlijdensverzekering

De moeder van Kayleigh had geen overlijdensverzekering afgesloten, ze moest daarom zelf opdraaien voor de uitvaartkosten. Dankzij de grote hoeveelheid donaties kan ze dat nu ook betalen. "Ik had nooit verwacht dat er zoveel lieve reacties kwamen. Iemand doneerde zelfs anoniem 500 euro, zowat mijn maandsalaris. Jammer genoeg kan ik hem of haar niet persoonlijk bedanken", zo meldt ze aan het AD.
Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons