Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenVrouw trouwt op sterfbed

Vrouw trouwt op sterfbed

Facebook Twitter LinkedIn
11-01-2016

De Vlaamse Liesbeth Luyts kreeg te horen dat ze nog slechts een paar dagen te leven had. Er was nog één ding dat ze dolgraag wilde doen: trouwen.

Snelgroeiende hersentumor

Afgelopen week kreeg de 41-jarige Liesbeth te horen dat ze nog maar een paar dagen te leven had. Op donderdag overleed ze aan de gevolgen van haar snelgroeiende hersentumor.

Trouwen

Haar laatste wens was om nog voor haar overlijden te trouwen met haar man. En zo geschiedde, het stel gaf elkaar in vol ornaat in het ziekenhuis het ja-woord, inclusief prachtige witte jurk en champagne. "Zij wilde altijd al trouwen", vertelt haar man aan de Belgische krant Het Nieuwsblad. "Niet dat ik niet wou trouwen, verre van. Voor mij was Liesbeth de mooiste vrouw ter wereld. Maar er was altijd wel een reden om mijn aanzoek uit te stellen. We hadden net een huis gebouwd, trouwen kost veel geld. Man, wat beklaag ik me dat ik de vraag niet eerder heb gesteld."

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons