Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenWellicht uitvaart in SBS6 programma ‘Utopia’

Wellicht uitvaart in SBS6 programma ‘Utopia’

Facebook Twitter LinkedIn
26-04-2016

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de uitvaartbranche. Praten over de dood verdwijnt langzaam uit de taboe sfeer en ook in de media wordt er steeds meer aandacht aan geschonken. Dit jaar wordt er mogelijk een nieuwe stap genomen: een uitvaart uitgezonden in een reality programma

Reality sterren zien kansen in uitvaartbranche

In het reality-tvprogramma Utopia wordt een groep van 15 mensen 24/7 gevolgd. Ze leven op een afgesloten terrein, waar iedere beweging wordt vastgelegd door één van de vele aanwezige camera’s. Het programma is iedere werkdag te zien op SBS6. De reality sterren leven en ondernemen er vrolijk op los. Utopianen Gert-Jan en Jessie hebben het plan opgevat om een uitvaart te laten plaatsvinden in het mini staatje. Ze plaatsten een oproep aan gegadigden om zich te melden.

Uitvaart op televisie

Een uitvaart in Utopia lijkt steeds dichterbij te komen nu een uitvaartondernemer zich aangediend heeft bij producent John de Mol. Ster Uitvaarten uit Amsterdam mailde: ”Beste bewoners van Utopia, wij zagen vandaag jullie oproep voorbij komen en dit sprak ons gelijk aan. Wij zijn een gecertificeerde uitvaartplanner en omdat wij jullie unieke concept heel bijzonder vinden”. Uitvaartondernemer John Groenenwoud is inmiddels langs geweest bij de bewoners om de mogelijkheden te bespreken. Welke vorm de uitvaart precies zal gaan aannemen is nog niet duidelijk. De mogelijkheid tot het gebruiken van een kist bedrukt met het logo van het televisie programma is alvast besproken. Naar eigen zeggen wil Groenewoud de kijker tonen dat een uitvaart niet standaard hoeft te zijn door er één op televisie uit te voeren.

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons