Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenYarden benoemt crematorium Heerlen tot beste binnen franchise

Yarden benoemt crematorium Heerlen tot beste binnen franchise

Facebook Twitter LinkedIn
16-03-2018

Uitvaartorganisatie Yarden reikte gisteravond voor de vijfde keer de Star Award uit aan het beste yardenhuis van Nederland. Het yardenhuis van Heerlen sleepte daarbij de hoofdprijs voor de tweede keer in de wacht. Alle Yarden-crematoria werden beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking. Het yardenhuis van Brabant en het yardenhuis van Venlo ontvingen respectievelijk de tweede en derde prijs.

Topprestatie

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht de top drie genomineerde locaties om te bepalen wie zich het beste yardenhuis van 2017 mag noemen. “Het bijzondere aan deze top drie is dat ze allemaal de Star Award al eens hebben gewonnen. Dit zegt iets over de topprestatie die zij blijvend leveren. Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen. Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze drie locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op”, aldus Sabrina Franken.

Werkplezier hoog in het vaandel

Het yardenhuis van Heerlen scoort uitzonderlijk goed op klanttevredenheid. Josianne Houben, locatiemanager van yardenhuis van Heerlen: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen bevestigt het succes van de koers die we varen. Elke dag opnieuw willen we onze klanten de meest gastvrije ontvangst bieden, hen op professionele wijze een helpende hand bieden en meedenken over alle uitvaartwensen. Plezier in ons werk en een goede onderlinge samenwerking zijn daarbij het ontzettend belangrijk.”

Klanttevredenheid op één

Het afgelopen kalenderjaar werden alle crematoria van Yarden beoordeeld op de thema’s die Yarden hoog in het vaandel heeft staan, waaronder klanttevredenheid, innovatie en samenwerking. In 2013 werd de uitvaartorganisatie onderscheiden met de Gouden Oor Erkenning, symbool voor het luisteren en handelen naar feedback van klanten en samenwerkingspartners. Mede door het inzetten van een interne kwaliteitsaudit als de Star Award waarborgt Yarden de dienstverlenende kwaliteiten op al haar locaties.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons