Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenYarden en Sassen Dielemans Dickhaut gefuseerd

Yarden en Sassen Dielemans Dickhaut gefuseerd

Facebook Twitter LinkedIn
12-04-2017

Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers en Uitvaartorganisatie Yarden zijn per vandaag gefuseerd. De fusie zorgt samen met de vergevorderde plannen van Yarden voor de bouw van een crematorium en een uitvaartcentrum in het monumentale pand de Weerterhof in Meerssen, voor een sterke positie op het gebied van uitvaart in Maastricht en de zuidelijke regio. Een goed en waardig afscheid wordt door de fusie voor nog meer mensen in deze regio bereikbaar. De fusie gaat naar alle waarschijnlijkheid extra banen opleveren.

Landelijke dekking

Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging: “Deze fusie is een logisch gevolg van de gesprekken die we al langere tijd met elkaar voeren. Yarden streeft naar een landelijke dekking om iedereen in Nederland een passend afscheid te kunnen geven. Sassen Dielemans Dickhaut heeft veel kennis van de Maastrichtse markt en heeft drie strategisch gelegen vestigingen. Deze sterke positie in Maastricht en omstreken en de kwalitatieve uitstraling van Sassen Dielemans Dickhaut zijn voor ons erg aantrekkelijk. De fusie met zo’n sterke speler maakt ons trots en zorgt ervoor dat een goed en waardig afscheid voor nog meer mensen in deze regio bereikbaar wordt. Dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.”

Lokaal sterk

Branko Reinders, directeur Sassen Dielemans Dickhaut: “Deze fusie biedt grote voordelen voor onze organisaties. Yarden voorziet Maastricht en omgeving met de realisatie van de Weerterhof van een crematorium met daarbij een hoogwaardig horecaconcept. Uitstraling, allure en invulling daarvan sluiten aan bij de identiteit van stad en streek. Daarnaast gaat de samenwerking ons efficiency- en schaalvoordelen opleveren. Met name op de gebieden innovatie en marketing kunnen wij meeliften op het succes van Yarden, terwijl we wel onder onze lokaal sterke naam actief blijven. Wij zijn er daarom van overtuigd dat de fusie voor alle betrokkenen positief is.”

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons