Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenYarden sleept 'Franchise Trofee' in de wacht

Yarden sleept 'Franchise Trofee' in de wacht

Facebook Twitter LinkedIn
27-05-2016

Uitvaartorganisatie Yarden heeft afgelopen week de NFV Franchise Trofee 2016 in de wacht gesleept. De Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules in Nederland.

Groei organisatie Yarden

De prijs werd, tijdens het NFV Franchisediner, aan Yarden uitgereikt door Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW en Paul van Vuuren, Directeur Grootbedrijf & Instellingen, ING. Een vakjury beoordeelde de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. Yarden werd gisteravond op deze criteria als beste beoordeeld en liet hiermee de succesvolle franchiseformules HappyNurse en Used Products achter zich.

Inzet werknemers

Ben Buitelaar, Manager Franchise bij Yarden: ‘We zijn heel blij met het winnen van de Franchise Trofee. Het is een bevestiging van de inzet van onze 27 franchisenemers. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4 en daar zijn we heel trots op. Dagelijks zetten onze franchisenemers zich, voor en achter de schermen, in om de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk invulling te geven. Zodat vrienden en familie een mooi en passende uitvaart ervaren. En dat is heel belangrijk, want een goed afscheid helpt hen verder.’

Franchise Trofee

De Franchise Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De NFV Franchise Trofee is een initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging. Eerdere winnaars van de Franchise Trofee zijn onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons