Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenZondag 7 Juni: 1001 Lichtjes Fair

Zondag 7 Juni: 1001 Lichtjes Fair

Facebook Twitter LinkedIn
18-05-2015

Zondag 7 juni 2015 vindt in De Meern, nabij Utrecht, de '1001 Lichtjes Fair' plaats.

Eendaags event

De 1001 Lichtjes Fair is een eendaags event op een unieke locatie. Voor zondag 7 juni a.s. wordt de Metaal Kathedraal in De Meern omgetoverd tot een sprookjesachtige verzamelplek van eigentijdse aanbieders van producten en diensten op het gebied van troost, herinnering en afscheid.

Creativiteit staat centraal

Een fair waar creativiteit centraal staat, bezoekers zelf dingen kunnen doen en ervaren en de bezieling van de mensen achter de producten kunnen zien. Met veel aandacht voor gedenken, ‘herinnerdingen’, persoonlijke lichtpuntjes en inspiratie. Laat je verrassen, deel herinneringen, vind troost in mooie ontwerpen, maak kennis met de ambacht en passie van de makers, schrijf je in voor een creatieve workshop en nog veel meer.

Organisatie

De organisatie van de Fair is voor een groot deel in handen van Liesbeth Steur en Amber Cavalli. Beide dames hebben een brede interesse in de wereld van afscheid, herinnering en troost. Liesbeth als eigenaar en mede-oprichter van 1001 Lichtjes, Amber als uitvaartbegleider in opleiding. De toegang voor het event is gratis, u bent van harte welkom tussen 11.00 -18.00 uur. Bovendien ontvangen de eerste 300 bezoekers die zich registreren een goodiebag en een welkomstdrankje. Registreren kan via deze link.

Voor meer informatie over de fair, kijk op 1001lichtjes-fair2015.blogspot.nl.
Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons