Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenZonnekinderen brengt boekje uit over het verlies van een kind

Zonnekinderen brengt boekje uit over het verlies van een kind

Facebook Twitter LinkedIn
16-12-2015

Stel je het eens voor: je bent zwanger en op het moment van bevallen blijkt het kindje niet-levensvatbaar ter wereld te komen. Je verwacht een leven vol geluk en liefde, wat overblijft is een periode van verslagenheid en verdriet. Het boekje Zonnekind, nu ook in de vorm van een via internet te bekijken videoboek, biedt steun in de moeilijke periode die volgt.

AVe producties, verzorger van audio visuele presentaties voor uitvaartdiensten, heeft het videoboek in twee verschillende versies gemaakt. Een jongens- en een meisjesversie. In het boekje is te lezen hoe de ouders omgaan met het verlies van hun kindje. Het verhaal is vanuit twee kanten geschreven, zowel vanuit het kind als vanuit de ouders. Tot stand gekomen vanuit een persoonlijke ervaring, vervult Zonnekind de rol van lotgenoot. De tekst geeft herkenning, de illustraties verbeelden het gevoel en daarmee biedt het de ouders (en overige nabestaanden) troost en hulp tijdens het rouwproces. In de onderstaande video’s vind je de verschillende versies van het videoboek. 

Jongensversie

 

MeisjesversieNaar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons