Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelAlgemeenZwols hospice brengt wijn op de markt

Zwols hospice brengt wijn op de markt

Facebook Twitter LinkedIn
10-06-2015

Hospice Zwolle brengt in samenwerking met Schuttelaar Delicatessen en Wijnen, drie wijnen op de markt onder de naam 'Hospice de Zwolle'. Van elke verkochte fles wijn komt een gedeelte ten goede aan Stichting Hospice Zwolle.

Wijnactie in Zwolle

Inspirator voor deze wijnactie is Jonnie Boer, naar het bekende Franse voorbeeld Hospices de Beaune wijnen waarvan de opbrengsten voor het eeuwenoude hospice aldaar zijn. Jonnie en Thérèse Boer kregen, als startsein van de wijnactie in Zwolle, de eerste flessen aangeboden uit handen van Edwin ter Burg, bestuurslid Vrienden van Hospice Zwolle. Thérèse: “De wijnen smaken goed, ik beveel ze graag aan en wens Hospice Zwolle dat de eerste 1000 flessen al in juni uitverkocht zijn.”

Drie verschillende wijnen

De witte wijn is een Spaanse Bodega Gotica Verdejo. De rosé en rode wijn, La Fête Rosé en La Fête Rouge, komen uit Frankrijk en zijn beide biologische wijnen. Op koopavond 18 juni aanstaande zijn de wijnen te proeven tussen 19.00 en 21.00 uur in de winkel van Schuttelaar aan de Luttekestraat.

Uitstraling

Voor het etiket is gekozen voor een zwart/wit artist impression van het gebouw van Hospice Zwolle, ingebed in een sierlijk etiket ontwerp dat luxe uitstraalt, waardoor de wijn ook heel geschikt is als cadeau. De Hospice de Zwolle wijn draagt de subtitel ‘in vino caritas’ hetgeen betekent: in wijn is liefdadigheid/ zorg voor de naaste. Dit als speelse variant op het aloude ‘in vino veritas’ – in wijn is waarheid. Met de aanschaf van deze wijn draagt men bij aan naastenzorg in Hospice Zwolle.

Info

De wijnen zijn te koop bij Schuttelaar aan de Luttekestraat in Zwolle. De wijn kost 7,95 euro per fles. Voor horeca en verenigingen en bij afname van meerdere flessen geldt een speciaal tarief. Bij afname vanaf 24 flessen wordt de bestelling gratis geleverd. Meer info over de wijnspecificaties en verkrijgbaarheid via www.hospicezwolle.nl of Schuttelaar.

Wist u dat er ook in Zwolle een Afscheidswijzer is uitgebracht? Klik hier om naar de digitale bladerbare versie te gaan.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons