Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelBegraven en begraafplaatsenSt. Barbara succesvol gerenoveerd

St. Barbara succesvol gerenoveerd

Facebook Twitter LinkedIn
04-01-2017

Met gepaste trots opent Stichting R.K. Begraafplaatsen de deuren van de compleet gerenoveerde condoleance- en rouwkamer op begraafplaats St. Barbara. Iedereen is welkom tijdens de (her)opening van de condoleanceruimtes op zondag 8 januari 2017 tussen 12:00 en 16:00.

Renovatie met verbluffend resultaat

Stichting R.K. Begraafplaatsen gaf opdracht aan Hoogendoorn Bouw om het gebouw grondig te renoveren. De verschillende ruimtes zijn schitterend gerenoveerd, het resultaat is verbluffend. Er zijn bijzondere elementen te voorschijn gekomen bij de verbouwing. St. Barbara voorziet door deze grootschalige renovatie in de wensen van uitvaartondernemers, families en bezoekers.

24-uurs rouwkamer

Vanaf heden kunt u terecht in de 24-uurs rouwkamer op begraafplaats St. Barbara. Families kunnen zelf bepalen wanneer zij hun overleden dierbare bezoeken; afscheid nemen ’s ochtends, in alle vroegte en er kan een nachtwake plaatsvinden.

Begraafplaats St. Barbara, alle gezindten zijn welkom

Stichting R.K. Begraafplaats beheert begraafplaatsen St. Barbara en St. Petrus Banden. Begraafplaats St. Barbara is sinds 1920 een parkachtige, katholieke begraafplaats aan de St. Barbaraweg. Het is een bijzondere plek voor bezinning waar alle gezindten welkom zijn, een oase van rust in de drukke industriële wijk de Binckhorst. Stichting R.K. Begraafplaatsen organiseert met regelmaat op begraafplaatsen St. Barbara en St. Petrus Banden verschillende gedenkbijeenkomsten, een lezing, optreden of een workshop voor bezinning of troost. Maak daarom eens een wandelingetje over de begraafplaatsen of woon een lezing of concert bij.

 Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons