Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelCremeren en crematoriaCrematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân start 15 augustus

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân start 15 augustus

Facebook Twitter LinkedIn
09-08-2017

Het nieuwe Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân in Dokkum start dinsdag 15 augustus 2017 met haar dienstverlening. “Daarmee ronden we een intensief halfjaar van bouwen, verbouwen en voorbereiden af”, aldus manager Linda van der Deen. “We gaan nu daadwerkelijk inhoud en betekenis geven aan wat we een ‘klantwaardig afscheid’ noemen.”

Bouw

Op 1 april van dit jaar nam Respectrum Crematoria B.V. de dienstverlening over van Begrafenis- en Crematievereniging ‘Dokkum en Omstreken’. Daarmee brak een drukke periode aan. Zo werd het oude uitvaartcentrum inpandig ingrijpend verbouwd en tevens gestart met een aanbouw voor een crematorium. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden afgerond. Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân beschikt nu over een ruime ontvangsthal, een grote ceremonieruimte, drie opbaarkamers, een familiekamer en een foyer. Van der Deen: “Het team is zich nu volop aan het voorbereiden op de start van onze dienstverlening.”

Officiële opening in september

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân mag dan vanaf 15 augustus operationeel zijn, voor eind september dit jaar staat nog wel een officiële opening gepland. “Dat willen we doen om het belang van een eigen crematorium voor Dokkum en omstreken aan te geven”, volgens Van der Deen. “Net als in andere delen van ons land, neemt ook in Noord-Nederland de vraag naar crematies toe. Met de komst van het nieuwe crematorium hoeven mensen daarvoor niet meer ver te rijden, maar kunnen zij in een vertrouwde omgeving afscheid nemen van een overleden dierbare.”Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons