Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelMedia en de doodKatja Schuurman maakt glossy ‘DOOD’

Katja Schuurman maakt glossy ‘DOOD’

Facebook Twitter LinkedIn
03-11-2016

De bekende Nederlandse tv-presentatrice Katja Schuurman kijk haar angst voor de dood recht in de ogen door het uitbrengen van een eenmalige glossy. Het blad DOOD gaat volledig over, zoals de titel al doet vermoeden, de dood. Het was echter niet de bedoeling een zwartgallig en somber blad te maken, aldus de makers.

Cover glossy DOOD door Katja Schuurman
Foto: Cover van het magazine

Glossy over de dood

De glossy over de dood wordt eenmalig uitgebracht. Katja Schuurman ging als hoofdredacteur onder andere op zoek naar onsterfelijkheid en de relatie van een aantal bekende Nederlanders met de dood. KesselsKramer verzorgde de vormgeving en fotografie van de uitgave.

Verlangen naar eeuwig leven

De glossy draait om de dood, maar gaat vooral over het leven. Het bevat columns van onder andere Youp van ’t Hek, Wim Helsen en Wim Daniëls. Johnny de Mol en Thijs Römer vertellen op wat voor manier zij nu nog contact hebben met hun overleden geliefden en een aantal topkoks laten zien wat hun laatste avondmaal zou zijn voordat ze doodgaan. “Ik heb geleerd. Ik heb gelachen. Maar ik heb ook het snot uit mijn ogen gehuild bij het horen van sommige verhalen” aldus Katja Schuurman. “En ik ben aan het twijfelen gebracht over mijn verlangen eeuwig op deze planeet te willen vertoeven.” Het magazine is vanaf deze week te koop in diverse boekhandels, kiosken en supermarkten. DOOD is een idee uit de stal van de makers van het blad Jezus! dat anderhalf jaar geleden uit kwam.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons