Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelMedia en de doodNieuwe TV reeks: 'Kijken in de ziel' over rouwen

Nieuwe TV reeks: 'Kijken in de ziel' over rouwen

Facebook Twitter LinkedIn
29-11-2016

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met rouw. In een nieuwe serie van 'Kijken in de ziel' gaat programmamaker Coen Verraak op zoek naar antwoorden rondom rouwen.

Wat is rouw?

Wat is rouw precies? Hoe rauw kan rouw zijn? Hoe leef je verder na het verlies van een partner, een kind of een andere dierbare? Gaat rouw op een dag over, of kun je je leven lang in verdriet blijven hangen? En is de balans na zoiets uitsluitend negatief, of gloort er zelfs na het diepste donker toch weer licht aan het eind van de tunnel?

Nieuw televisieprogramma

In het nieuwe televisietweeluik Kijken in de ziel – De achterblijvers praat Coen Verbraak met mensen die hebben ervaren hoe het is om iemand te verliezen. Kijken in de ziel – De achterblijvers wordt door de NTR uitgezonden in januari 2017. In het gelijknamige boek zijn de complete interviews uit deze serie opgenomen.

Coen Verbraak

Coen Verbraak is gerenommeerd journalist en programmamaker. Voor zijn bekroonde serie Kijken in de ziel sprak Coen Verbraak eerder al met psychiaters, artsen, toptrainers, topondernemers, politici, rechters en terminaal zieken.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons