Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelMedia en de doodOngeneeslijke zieke Tijn (6) krijgt heel Nederland aan de nagellak

Ongeneeslijke zieke Tijn (6) krijgt heel Nederland aan de nagellak

Facebook Twitter LinkedIn
22-12-2016

Gisteren meldde de ongeneeslijk zieke Tijn (6) zich samen met zijn vader bij het glazen huis van ‘3FM Serious Request’. De twee riepen de luisteraars op om mee te doen aan de nagellak actie die de jonge Tijn bedacht had.

Ongeneeslijke zieke Tijn (6) krijgt heel Nederland aan de nagellak

Foto: 3FM Serious Request

Ongeneeslijk ziek

In mei werd bij Tijn hersenstamkanker (DIPG) geconstateerd. Samen met zijn vader daagde hij de luisteraars gister uit hen nagels te lakken voor het goede doel en deze gelakt te laten tot aan de kerstdagen.  Bij het lakken van je nagels doneer je 1 euro (of meer), wie weigert doneert 10 euro.

Heel Nederland aan het lakken

De levensverwachting van Tijn is minder dan een jaar. Door mee te doen aan ‘3FM Serious Request’ hoopte hij 100 euro op te halen. Dat liep anders dan gedacht, inmiddels staat de teller al op het geweldige bedrag van 481.000 euro. Heel Nederland ging voor de bijl voor de hartverwarmende oproep van Tijn en zijn vader. Zo hebben onder andere dj’s Armin van Buuren, Hardwell en Tiësto al meegedaan, ook kickbokser Rico Verhoeven en zelfs politicus Geert Wilders gaan inmiddels met gelakte nagels door het leven. De ziekte van Tijn wordt ieder jaar bij gemiddeld 20 kinderen vastgesteld en is niet te genezen. Zijn vader vraagt dan ook niet specifiek aandacht voor de ziekte, maar samen roepen ze iedereen op er te zijn voor een ander.

Het team van Afscheidswijzer heeft inmiddels gelakte nagels. Doe je ook mee? Klik hier om de actie ‘Lak aan DIPG’ te steunen.

 

Foto: Een deel van het team strak (nouja, de meeste dan..) in de lak.
Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons