Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelOpmerkelijkPikachu op bezoek bij overleden Pokémon fan

Pikachu op bezoek bij overleden Pokémon fan

Facebook Twitter LinkedIn
14-07-2016

De applicatie PokémonGO is een ware rage. Het spel zorgt voor vermakelijke, bizarre en soms zelfs gevaarlijke situaties. Deze week zorgde het voor een hartverwarmend moment bij de familie van de overleden Michiel Reijers uit Edam.

Pokémon graf

Robin, broer van de overleden Michiel, bezocht het graf van zijn broertje. Deze was groot Pokémon fan en zijn grafsteen heeft dan ook de vorm van één van de meest populaire diertjes uit het spel: Pikachu. Robin speelt, zoals veel anderen, ook PokémonGO. Hij draaide met zijn telefoon richting het graf van zijn broertje en trof wat bijzonders aan. Tot zijn verbazing zag hij daar een tweede virtuele Pikachu, de favoriete Pokémon van Michiel.

Screenshot

Robin maakte een screenshot van de gebeurtennis. Deze werd vervolgens massaal op social media gedeeld. De familie is blij, en genieten er van dat er over hen overleden zoon gesproken wordt, “Michiel is op deze manier weer een stukje dichterbij”.

Michiel is vijftien jaar geleden op 13 jarige-leeftijd overleden. De vader van Michiel geeft aan dat de sterfdag van zijn zoontje geen droevige dag is, maar juist een mooie dag om te beleven en herdenken is.Lees ook

Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons