Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelPalliatiefPalliatieve-, respijt-, en overbruggingszorg komen samen in Noord-Limburg

Palliatieve-, respijt-, en overbruggingszorg komen samen in Noord-Limburg

Facebook Twitter LinkedIn
15-08-2016

In Panningen (Noord-Limburg) opent binnenkort het 'Plattelandshoés'. Op deze bijzondere locatie komen palliatieve-, respijt-, en overbruggingszorg samen.

Logo plattelandshoes
Vertouwen en aandacht

Het Plattelandshoés is een hospice/verblijfhuis dat palliatieve, respijt- en overbruggingszorg aanbiedt voor de inwoners van Peel en Maas en Leudal. Het unieke van het Plattelandshoés is dat de mantelzorger en/of familie dag en nacht bij de gast in het Plattelandshoés kunnen verblijven. Zo kunnen zij tijdens de palliatieve fase op een eigen, vertrouwde manier aandacht en zorg verlenen bij het afscheidsproces. Hierbij worden ze ondersteund en ontlast door professionals en vrijwilligers van het Plattelandshoés. Ook mensen met een lichtelijke verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek kunnen gebruik maken van de aangeboden zorgvormen.

Respijtzorg

Respijtzorg biedt de mantelzorger/familie de mogelijkheid om tijdelijk, voor enkele dagen tot enkele weken, de zorg van hun dierbare over te dragen aan de professionals en vrijwilligers van het Plattelandshoés. De zorg waarop iemand volgens zijn indicatie recht heeft, is niet altijd direct beschikbaar. Overbruggingszorg is daarom tijdelijke zorg voor mensen die op de wachtlijst staan voor zorg die nog niet gegeven kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.plattelandshoes.nl.

Meer weten over de mogelijkheden in Noord-Liburg? Binnenkort zal Afscheidswijzer editie Noord-Limburg verschijnen. Hou onze website in de gaten of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.


Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons