Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelUitvaartbeurzen en agenda26 november: Afscheidswijzer op uitvaartbeurs Amersfoort

26 november: Afscheidswijzer op uitvaartbeurs Amersfoort

Facebook Twitter LinkedIn
21-11-2016

Op 26 november 2016 vindt er in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort een uitvaartbeurs plaats, ook Afscheidswijzer zal hier aanwezig zijn met een stand. Komt u ook?

Wat doet u met uw uitvaart?

Misschien een rare vraag, maar weet u al wat u doet met uw uitvaart? Want vroeg of laat is het zover en dan is het wel fijn als uw nabestaanden weten wat u graag zou willen. Op zaterdag 26 november kunt u zich samen met uw mogelijke nabestaanden laten inspireren tijdens Uitvaartbeurs Amersfoort 2016.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Tja, woordgrapjes en de dood zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Terwijl het leven zeker niet eindeloos is, zijn de mogelijkheden om stil te staan bij het einde wel bijna eindeloos. Vandaar een uitvaartbeurs. Het is een geschikte manier waarop u kunt ervaren wat bedrijven en andere organisaties te bieden hebben rondom het thema uitvaart. Denkt u aan bloemisten, steenhouwers, muzikanten, drukkerijen en uitvaartorganisaties. Het wordt geen trieste bijeenkomst, maar een beurs voor mensen die bewust in het leven staan!

Welkom bij Leerhotel Het Klooster

Het is niet voor niets dat juist de uitvaartbeurs bij ons in Leerhotel Het Klooster wordt georganiseerd. Hier wordt het leven gevierd met etentjes, conferenties en huwelijksfeesten. Maar ook stil gestaan bij het leven tijdens herdenkingsdiensten en condoleances. Onze inspirerende omgeving vormt het decor voor de Uitvaartbeurs, waar we u op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom heten. De toegang is gratis.

Stand Afscheidswijzer Uitvaartbeurs Amersfoort

Ook Afscheidswijzer zal aanwezig zijn met een stand op deze uitvaartbeurs. Kom langs en neem kosteloos een Afscheidswijzer editie Amersfoort en omstreken mee. Door middel van dit handige naslagwerk kunt u zich ook thuis oriënteren op alles wat er kan, mag en moet rondom een uitvaart in de regio Amersfoort.

Klik hier of op de afbeelding hieronder om direct naar de digitale versie van de Afscheidswijzer Amersfoort e.o. te gaan.

Wilt u als organisatie/instelling ook de Afscheidswijzer Amersfoort e.o. verspreiden? Neem hier contact met ons op.Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons