Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelUitvaartbeurzen en agenda27 mei: Open dag en boekpresentatie Essenhof

27 mei: Open dag en boekpresentatie Essenhof

Facebook Twitter LinkedIn
16-05-2017

Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert begraafplaats de Essenhof een Open dag en kunt u de boekpresentatie bijwonen van 'Essenhof, voor altijd in mijn hart'. Het boekje gaat over het heden en verleden van een bijzondere plaats. Van 12.00-14.00 zijn er rondwandelingen over de begraafplaats.

Week van de begraafplaats

Van 27 mei t/m 4 juni 2017 is de landelijke Week van de Begraafplaats. Het thema dit jaar is duurzaamheid. Een mooie aanleiding om een deel van de geschiedenis van de Essenhof in boekvorm vast te leggen en tegelijkertijd stil te staan bij de hedendaagse betekenis van deze begraafplaats voor Dordrecht en de Dordtenaren.

Programma open dag

Om 11.00 uur start de boekpresentatie van 'Essenhof, voor altijd in mijn hart' in de Thuredrith aula. Een aantal nabestaanden dat aan de totstandkoming ervan heeft meegewerkt, ontvangt uit handen van wethouder Peter Heijkoop een eerste exemplaar. Daarna is het boekje ook beschikbaar voor het publiek. Het boekje is geschreven door Anja Krabben en geïllustreerd met prachtige foto's van Edwin Bootsman.

Van 12.00-14.00 uur zijn er rondwandelingen op de begraafplaats aan de Nassauweg 200 en is er uitgebreide informatie beschikbaar over alle keuzemogelijkheden rondom begraven, cremeren en gedenken. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de koffie en de cake niet.

 Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons