Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeActueelUitvaartbeurzen en agendaLezing ‘Het belang van tijdig praten over het levenseinde’

Lezing ‘Het belang van tijdig praten over het levenseinde’

Facebook Twitter LinkedIn
15-02-2018

Woensdag 21 februari 2018 houdt Rob Bruntink in Tilburg de lezing ‘Het belang van tijdig praten over het levenseinde – voor jouzelf, en voor de ander’. Het is nooit leuk stil te staan bij het einde van je leven. Het roept vooral verdriet op, omdat het je met de neus op de feiten drukt: ooit zul je afscheid moeten nemen van je geliefden en van deze wereld. De lezing is in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant.

Stilstaan bij de dood

Toch kan het verstandig zijn er af en toe bij stil te staan. Omdat je nooit zeker weet wanneer je leven eindigt. Of omdat je nooit zeker kan weten hoe dit eindigt: na een lang ziekbed of plotseling. Niet iedereen krijgt de tijd om op het laatst met naasten in gesprek te gaan en afscheid van elkaar te nemen. Wie de koudwatervrees overwint en toch vroegtijdig over zijn levenseinde gaat nadenken en praten, zal geen spijt krijgen. Het leidt tot meer verbinding met je partner of andere naasten. Mocht je ernstig ziek en van (professionele) zorg afhankelijk worden, dan weten de mensen om je heen hoe ze jou het beste kunnen verzorgen.

Specialist palliatieve zorg

Rob Bruntink is gespecialiseerd in palliatieve zorg en het levenseinde en als zodanig columnist voor Vakblad Uitvaart. Hij schreef ook meerdere boeken over deze thema’s, is hoofdredacteur van het vakblad Pallium en mede-eigenaar van communicatiebureau Bureau MORBidee. De lezing wordt gehouden in Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg.


Ontvangst vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, einde avond ca. 22.30 uur.
Toegang, koffie en thee zijn gratis.
Graag aanmelden t/m 20 februari via info@zmbr.nl of 013-4657355.
Voor meer informatie: www.crematoriumtilburg.nl/agenda of www.netwerkpalliatievezorg.nl/middenbrabant.



Naar boven
Terug naar overzicht

Actueel


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons