Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeAfscheidswijzerVisie

Visie

Afscheidswijzer: voor een wijzer afscheid

Uiteindelijk laat iedereen een lege stoel achter. De stoel waarin je de krant leest, televisie kijkt, dromerig naar buiten staat of een gezellige avond met vrienden en familie beleeft. Jouw favoriete plek is die comfortabele stoel met dikke kussens of misschien wel een idyllisch bankje in het park. Het is een stoel die bij je past, waarin jij je thuis voelt. Jouw persoonlijke voorkeur, want de ene stoel is de andere niet. Zoals het ene afscheid het andere niet is.

Oriënteren

Wijzer Communicatie wil met het platform Afscheidswijzer het thema's zorg, afscheid nemen en uitvaart verder uit de taboesfeer halen en het denken over het laatste afscheid stimuleren. Afscheidswijzer richt zich op iedereen die zich willen oriënteren op de eigen uitvaart of de uitvaart van een naaste. De gids dient als naslagwerk, als informatiegids voor gemeentelijke uitvaartaangelegenheden en maakt burgers bewust van de zin van tijdige oriëntatie.

Praktisch en informatief

In Afscheidswijzer wordt essentiële informatie rondom het laatste afscheid gebundeld. U vindt er praktische informatie omtrent onderwerpen als het organiseren van een uitvaart, rouwen, testament, erfenis, ongeneeslijk ziek zijn, (zorg in) de laatste levensfase, euthanasie, uitvaart in verschillende religies en meer. Praktische informatie wordt aangevuld met lokale gegevens van instellingen, organisaties en bedrijven die actief zijn in uw gemeente. Door de aanvulling met informatie die specifiek op uw gemeente van toepassing is, ontstaat er een objectief en volledig naslagwerk omtrent de uitvaartopties in uw regio.

Redactieadviesraad

Om de redactionele kwaliteit te waarborgen, wordt ons redactieteam ondersteund door een aantal landelijke overkoepelende organen in de redactieadviesraad. Deze zijn actief op het gebied van rouw, verlies, mantelzorg, funeraire cultuur, terminale- en palliatieve zorg.

Uiteindelijk laat iedereen een lege stoel achter

Benieuwd waar er in uw omgeving een Afscheidswijzer te vinden is? Klik dan hier.Naar boven

Afscheidswijzer


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons