Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeAfscheidswijzerWat is Afscheidswijzer?

Wat is Afscheidswijzer?

Praten over de dood? Liever niet. Veel mensen vinden praten over de dood, het laatse afscheid en alles wat daarmee te maken heeft lastig. Met het platform Afscheidswijzer willen wij mensen stimuleren zich tijdig te oriënteren op het laatste afscheid.

Praten over de dood is namelijk niet alleen voor jezelf belangrijk, maar ook voor je nabestaanden. Met Afscheidswijzer werken we aan: een wijzer afscheid. Met ons platform zorgen we voor eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting voor de consument én ondernemer. Zowel online als offline. 

  

Op integere en objectieve wijze informeren we over zaken die spelen rond de dood, de uitvaart en daarna. Wanneer je verwacht of onverwacht met een overlijden te maken krijgt, komen talloze vragen boven drijven. In hoog tempo moeten er allerlei beslissingen genomen worden. Als de overledene hier niks voor geregeld heeft, is het aan de nabestaanden om deze keuzes te maken. Door je wensen te bespreken helpt je niet alleen jezelf, maar heel belangrijk ook je dierbaren. Met een door jouw samengesteld wensenlijstje in handen, hoeven dierbaren niet bang te zijn dat ze de verkeerde beslissingen nemen.

Informeren doen we onder andere via de uitgave van het naslagwerk ‘Afscheidswijzer’, het tijdschrift ‘to Be Magazine’ en via onze online infotheek, nieuwsitems, events, blogs en regionale bewustwordingscampagnes. In het naslagwerk Afscheidswijzer vindt je essentiële informatie rondom het laatste afscheid gebundeld in een handzaam boekje dat wij per gemeente uitgeven. Naast praktische algemene informatie vindt je er een helder overzicht van de uitvaartopties, bedrijven en instellingen in jouw regio.Naar boven

Afscheidswijzer


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons