Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeMeander UitvaartEvent (Zwolle)

Meander UitvaartEvent (Zwolle)

Leven doe je op je eigen manier. Afscheid nemen ook.


Op zaterdag 29 oktober 2016 van 10.00 tot 16.30 uur organiseert Meander Uitvaartbegeleiding ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan een unieke beurs in de Grote Kerk in Zwolle. Sinds 1996 begeleidt Meander Uitvaartbegeleiding – voorheen Marjon Klaassen Persoonlijke Uitvaartzorg – naasten op een zeer persoonlijke, eigentijdse en professionele manier als zij afscheid moeten nemen van een dierbare.

Tijdens de Uitvaartbeurs  kunt u zich volledig laten informeren over alles wat met het laatste afscheid te maken heeft. Onze aanwezige deelnemers zijn belangrijke schakels of aanbieders bij een uitvaart en hebben hun eigen passie, kwaliteit en persoonlijkheid. Uiteraard kunt u bij hen terecht voor al uw vragen over afscheid en uitvaart. Doe inspiratie op over hoe u een uitvaart heel persoonlijk en geheel naar eigen wens kunt invullen en ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van afscheid nemen.

Naast het informatieve karakter kunt u luisteren van livemuziek en zijn er lezingen. Studenten Bloem & Styling van MBO Groene Welle uit Zwolle presenteren de rouwarrangementen die zij hebben gemaakt. Het publiek kiest hieruit een winnaar die aan het eind van de middag bekend gemaakt zal worden.

De beurs is voor iedereen toegankelijk en toegang is gratis.Naar boven

Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons