Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeTraining: impact en invulling van kinderuitvaarten (Zwolle)

Training: impact en invulling van kinderuitvaarten (Zwolle)


Logo FuniQ symposiumJe doet je werk. Met liefde en passie. Altijd. Dan komt er de melding van het overlijden van een kind. Je voelt nog meer dan anders de drang er een bijzondere uitvaart van te maken. Iets doen dat helpt, waar niets helpt. Hoe doe je dat? Hoe kijk je zo dat je zonder toeters en bellen er een afscheid van maakt dat recht doet aan het kind en alle betrokkenen. En wie zijn er eigenlijk allemaal betrokken?

In deze training krijg je bagage voor zo'n melding. Geen kant en klare koffer vol met trucs, ballonnen en bellenblaas, maar handbagage om te kijken wat er al is en van daaruit te werken. Kennis over het overlijden van kinderen in iedere fase van het leven hoort daar ook bij. Daarnaast leer je iets over jouw plek en hoe je je kan bewegen in een gezin dat afscheid nemen moet.

Na zo'n dag ga je weer anders, rustiger en met meer zelfvertrouwen op pad en kom je zelfs achter dat het ook toe te passen is op bijna iedere andere uitvaart.

>> Lees verder op de site van FuniQ 

 Naar boven

Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons