Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeUitvaartbeurs Brabant

Uitvaartbeurs Brabant

Uitvaartbeurs Brabant

De uitvaart is in onze ogen het begin van een mooie herinnering aan een dierbare. De betrokkenheid van de nabestaande bij de uitvaart kan de verwerking van het verlies ondersteunen. Vaak wordt tijdens het regelen van een uitvaart alles uit handen van de nabestaanden genomen, omdat de nabestaanden wel wat anders aan hun hoofd zouden hebben. Het gevolg hiervan is dat er na de uitvaartdienst vaak een gat, een leegte achter blijft.
Door de betrokkenheid van nabestaanden in welke vorm dan ook te vergroten draag je bij aan het ondersteunen van het rouwproces. Zo ontstaat een opening naar een nieuw begin.

Veel, bijna alles, is tegenwoordig mogelijk. Graag wil ik u het advies meegeven om u goed te informeren op dat wat onvermijdelijk voor ons allen komen gaat.

Uitvaartbeurs Brabant is hiervoor een uitstekende gelegenheid. U krijgt een uitgebreid beeld van wat er in de Regio Etten-Leur wordt aangeboden. Niet het standaard werk, maar dát wat het moment van “tot de dood ons scheidt” gedenkwaardig maakt. U kunt uw mening vormen, ideeën opdoen en dan op het verdrietige, emotionele moment zelf, wanneer uw hoofd er eigenlijk niet naar staat, een juiste beslissing nemen.

 

Datum: zondag 10 april (zaterdag 9 april alleen toegankelijk voor branchegenoten)
Plaats: Het Turfschip te Etten-Leur
Toegang: Gratis


 Naar boven

Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons