Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeUitvaartbeurs Rijnmond

Uitvaartbeurs Rijnmond

De taboe rondom de uitvaart, neemt zelf stilletjes afscheid…

Datum: zondag 6 november

Tijd: 11:00 - 16:00 uur

Locatie: Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse (Carlton Oasis Hotel)

 

Tijdens Uitvaartbeurs Rijnmond kunt u kennis maken met de vakgebieden binnen de uitvaartbranche en bent u na uw bezoek helemaal op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden, technieken, trends en producten.

Specialisten

De aanwezige vakgebieden worden vertegenwoordigd door specialisten die u graag informeren over hun producten en graag samen met u de mogelijkheden willen bespreken die passen binnen uw persoonlijke wensen.

Belevenis

Tijdens Uitvaartbeurs Rijnmond vinden diverse workshops en lezingen plaats en worden kleine proeverijtjes gehouden. Zodra het programma hiervan bekend is, zullen wij dit hiernaast en via onze Facebook-pagina ‘Uitvaartbeurs Rijnmond’ kenbaar maken.

Entertainment

Ook in de uitvaart speelt muziek een grote en belangrijke rol. Daarom zullen een aantal artiesten u kennis laten maken met hun muziekstijlen.

Kinderen

Voor kids is passend entertainment geregeld en is een ballonartiest c.q. goochelaar aanwezig (geen clown!). Een dergelijke artiest zou een optie kunnen zijn wanneer u kinderen/gasten tijdens of na een uitvaart een aandenken mee wilt geven. Geef een balloncreatie mee in uw favoriete figuur of kleur.

GRATIS toegang en parkeren
Uitvaartbeurs Rijnmond is voor iedereen gratis toegankelijk en beschikt over gratis parkeerplaatsen. De locatie is zeer rolstoelvriendelijk en beschikt over liften.

Uitvaartbeurs Rijnmond 2016Naar boven

Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons