Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeEventsThemadag zorg en afscheid Arnhem

27 mei 2018: Themadag zorg & afscheid (Arnhem)


Weet jij of je wil worden begraven of gecremeerd? En weet je dit van je ouders en beste vrienden? Stel dat jij ongeneeslijk ziek wordt, hoe wil je dan dat je laatste levensfase eruitziet?

Praten over de dood

Praten over de dood gaan we liever uit de weg. Er bestaat dan ook nog veel onwetendheid over het onderwerp. Veel mensen weten niet of nauwelijks van elkaar hoe hun laatste wensen eruit zien. Daarom organiseren we op zondag 27 mei 2018 de themadag zorg & afscheid in het Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem). “Door de bezoekers op een luchtige manier kennis te laten maken met het onderwerp, hopen we dat het gesprek over de dood ook in de persoonlijke omgeving makkelijker zal worden”.

Beleving en interactie

Het programma volgt snel. Gedurende de dag zullen beleving en interactie in ieder geval centraal staan. Via een wandeling door diverse belevingswerelden, met elk hun eigen thema, is er van alles te doen, zien en leren. Weet welke belangrijke rol jouw huisarts kan spelen in de laatste levensfase, neem een kijkje achter de schermen van een goed doel of ga op speeddate met een uitvaartondernemer. Daarnaast zijn er gedurende de dag overal muzikale optredens op het terrein en is er van alles te proeven in de vorm van bijzondere hapjes.

> Gebruik voor meer informatie over de themadag, deelnemers en het programma één van de buttons hieronder <


 

 Afscheidswijzer Themadag zorg en afscheid

  Zorg- en afscheidsevent Arnhem - Deelnemers                     Zorg- en afscheidsevent Arnhem - Route   

Programma themdag zorg en afscheid

Tijd en plaats themadag zorg en afscheid

  Themadag zorg en afscheid Afscheidswijzer                     Veelgestelde vragen themadag zorg en afscheid


 

Aftermovie zorg- en afscheidsevent Nijmegen

Op 8 oktober 2017 organiseerde we ons allereerste zorg- en afscheidsevenement in 'Park de Groene Heuvels' in Ewijk. Best spannend. Niet eerder werd er namelijk een dergelijk evenement georganiseerd in de regio. De reacties op ons initiatief waren ontzettend positief. We waren zelfs een beetje overdonderd door alle media aandacht die we hebben gekregen. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de dag.

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons