Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeEventsThemadag zorg en afscheid ArnhemAfscheidswijzer en Nederlands Openluchtmuseum slaan handen ineen

Afscheidswijzer en Nederlands Openluchtmuseum slaan handen ineen

Op zondag 27 mei 2018 zal in het Nederlands Openluchtmuseum het Zorg- en Afscheidsevent Arnhem en omstreken plaatsvinden.

Na het succes van het allereerste Zorg- en Afscheidsevent van Nederland, in de regio Rijk van Nijmegen, staat er een nieuw event op de planning.

Met trots kunnen wij melden dat wij een samenwerking hebben gerealiseerd met het Nederlands Openluchtmuseum en hier het nieuwe event laten plaatsvinden. Het event is voor bezoekers van het museum, zo'n 2.000 in deze periode van het jaar, vrij toegankelijk. Daarnaast krijgen de eerste 750 aanmeldingen via onze website (aanmeldformulier volgt binnenkort) via een speciale actie de mogelijkheid om voor € 7,95 toegang tot het museum als het event te verschaffen, inclusief een kosteloos hapje en drankje op het event.

Op dit moment zijn wij volop bezig met de ontwikkeling van het event, het programma en in gesprek met partners en deelnemers.

Naast het Zorg- en Afscheidsevent brengen wij komende periode ook een Zorg- en Afscheidsspecial uit in de regio. Dit doen wij in de vorm van een krant die huis-aan-huis wordt verspreid (160.000 exemplaren) in de volgende gemeenten: Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal en Westervoort.

Uiteraard zal de Afscheidswijzer Arnhem en Omstreken ook uitgebracht worden tijdens dit event.

Wilt u meer informatie over participatie aan dit event? Neem hier contact met ons op.

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons