Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeEventsThemadag zorg en afscheid ArnhemThemadag zorg en afscheid - Deelnemers

Themadag zorg en afscheid - Deelnemers

Zondag 27 mei 2018 ben je van harte welkom op de themadag zorg en afscheid in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Nieuwsgierig wat er allemaal te zien, leren en beleven is? Bekijk hieronder alvast de deelnemende organisaties.

Iedere organisatie heeft zijn eigen stand op de themadag, de aanwezige medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Volg de looproute die aangegeven staat op de plattegrond die je bij binnenkomst ontvangt en weet zeker dat je niks misloopt!

De volgende organisaties nemen deel aan de themadag zorg & afscheid:

 

      Nederlands Openluchtmuseum                      

Het Nederlands Openluchtmuseum stelt haar locatie ter beschikking voor de themadag Zorg & Afscheid. En zal met een stand aanwezig zijn om de mogelijkheden van nalataten aan het museum kenbaar te maken.

 


 

Voor iedere regio in Nederland geven we het naslagwerk ‘Afscheidswijzer’ uit. Een boekje vol praktische informatie, instanties en bedrijven voor, rond en na een overlijden. Ook voor de regio Arnhem zal hier binnenkort een nieuwe versie van verschijnen. Kom langs onze stand en neem kosteloos een exemplaar mee. 

We vinden het belangrijk dat informatievoorziening rondom zorg in de laatste levensfase en de uitvaart voor iedereen toegankelijk is. Bij het regelen van een uitvaart komt namelijk veel kijken. Emotioneel, maar ook praktisch. Dan is goede, onafhankelijk en eerlijke informatievoorziening extra belangrijk. Onze online infotheek staat daarom vol uitgebreide informatie, artikelen en handige checklisten.

Weten wat er kan op gebied van (laatste) zorg en afscheid kan veel stress voorkomen. Wanneer je van te voren weet bij wie je terecht kunt voor specifieke zaken, geeft dit rust als het moment straks daadwerkelijk daar is. Er zijn ontzettend veel mooie lokale initiatieven en betrouwbare bedrijven uit de regio Arnhem waar mensen terecht kunnen voor advies, kennis of voor het afnemen van diensten. Het direct bij elkaar brengen van deze bedrijven en de inwoners van Arnhem gebeurt wat ons betreft nog veel te weinig. Daarom organiseren we op zondag 27 mei 2018 ook de themadag zorg en afscheid.


 

toBe Magazine brengt hartverwarmende interviews, herkenbare verhalen en geeft praktische handvatten. In toBe komen onderwerpen aan bod die in andere magazines meestal onbesproken blijven. Het magazine is opgebouwd rondom een aantal thema’s: leven, zorgen, afscheid en verwerken. Belangrijkste doel is om lezers verder te helpen in de levensfase waarin zij zich bevinden. In toBe lees je verhalen met emotie, herkenbaar, maar niet alledaags.

 


                                           

   Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten voor iedereen: met en zonder verzekering. Het bespreken van uitvaartwensen geeft rust, bij u en uw dierbaren. U kunt op het event gratis onze 'Mijn Wensengids' op komen halen.

 


 

      Rouwdrukwerk Online

Rouwdrukwerk |Online biedt het grootste assortiment aan rouwkaarten, rouwbrieven en aanverwante producten tegen de beste prijs. Kaarten die besteld worden via Rouwdrukwerk | Online worden binnen 4 uur geleverd.

 


 

       Van Barneveld Advocaten Erfrecht en Procesrecht

Van Barneveld advocaten kan uw problemen rondom de afwikkeling van een nalatenschap voor u oplossen. Bij voorkeur in goed overleg met de andere betrokkenen, maar als het nodig is door het voeren van een juridische procedure. Kom langs onze stand en wij leggen u graag uit hoe wij u in uw situatie van dienst kunnen zijn.


 

      Siska Caneel Uitvaartverzorging 

Siska Caneel Uitvaartverzorging Arnhem is een kleinschalig bedrijf met veel aandacht en tijd voor al uw persoonlijke uitvaartwensen. Samen kijken we naar uw wensen, de mogelijkheden, ook binnen uw budget.

 


 

      Antwoordservice Nijmegen

Antwoordservice staat u bij in moeilijke en emotionele tijden. Wij beantwoorden voor u uw telefoon na het overlijden van uw naaste. Hiermee ontzorgen wij u zodat u alle tijd en aandacht kunt besteden aan de zaken die in dit eerste korte tijdsbestek geregeld moeten worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze stand, deze kunt u herkennen aan een ouderwetse telefoon!


 

VERDERCoach

Wanneer je in jouw leven te maken krijgt met een ingrijpende verandering dan is het fijn als er iemand speciaal voor jou is, deskundig en aandachtig op die momenten dat jij het nodig hebt en zolang jij het nodig hebt. VERDERcoach begeleidt u bij veranderingen, rouw en verlies.

 


 

Wikkelgoed

Wikkelgoed biedt lijkwaden aan. Een lijkwade is een rechthoekig stuk stof om een overledene mee in te wikkelen. Alle lijkwaden van Wikkelgoed worden gemaakt van natuurlijke materialen. Bezoek onze stand op het event en bekijk ons diverse aanbod aan lijkwaden.


 

Jikke Gobel Fotografie


Bij een afscheid sta je stil bij het verdriet en het gemis, maar ook bij het leven van de overledene en de manier waarop hij of zij jouw leven verreikte. Dit is een moment van rust in jezelf waar je de tijd voor moet nemen tijdens het afscheid. Je besteed er aandacht aan en daar mag op terug gekeken worden.

Jikke let op waardevolle details, het overzicht en de sfeer van de dagen rondom het afscheid. De fotoreportages kunnen de nabestaanden rustig terug laten kijken en worden daarmee deels geholpen met de verwerking. In samenspraak met de nabestaanden kunnen de beelden, toespraken en een levensverhaal aangeleverd worden in een herinneringsboek of levensboek.

Tijdens het Zorg- en Afscheidsevent is een tentoonstelling te zien van het werk van Jikke.Erna Baltussen uitvaartbegeleiding

Bij alle keuzes staan uw wensen centraal. Voor u moet het afscheid van uw dierbare zodanig zijn, dat aan de persoon van de overledene recht gedaan wordt, dat zijn of haar leven doorklinkt in het afscheid en dat het voor ieder een passend afscheid wordt.Mezzo

Iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt, kan bij Mezzo terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunen en adviseren we professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers.
Vannu, en voor later

Als ik dood ga, dan is mijn nalatenschap goed geregeld. Is dat eigenlijk wel zo? Ik laat mijn partner zonder zorgen achter. is dat eigenlijk wel zo? Ik laat mijn kind zonder zorgen achter. Is dat eigenlijk wel zo? Mijn dierbaren weten dat ik gecremeerd wil worden. Is dat eigenlijk wel zo?


 

Artsen zonder Grenzen

Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om wereldwijd medische zorg te geven aan mensen die dit het hardst nodig hebben. Wij kunnen ons werk alleen doen dankzij de steun van mensen zoals jij. Bezoek onze stand en help ons.


 

 

Urnengedenkpark De Hoge Veluwe

In het Nationale Park de Hoge Veluwe zijn een aantal gebieden aangewezen waarbinnen u zelf een plek mag uitkiezen om een urn bij te zetten. Op deze gedeelten staan eeuwige grafrust, rust & bezinning, ontzorgen en duurzaamheid centraal. Bezoek onze stand op het event om de unieke mogelijkheden te bekijken en te zien hoe respectvol wij omgaan met de natuur. U kunt uiteraard ook een kosteloze rondleiding aanvragen indien u geïntesseerd bent. 


 

Humanistische Uitvaart begeleiding Midden Nederland

Als iemand overlijdt is het belangrijk goed afscheid te nemen. De toespraak bij een afscheid kan daarbij helpen. Als u voor deze taak staat en u heeft er moeite mee, kunt u één van onze sprekers om hulp vragen. Wij helpen bij een passend afscheid van een overledene door een persoonlijke toespraak te verzorgen tijdens de begrafenis of crematie waarin wordt verteld wat de overleden persoon zo uniek maakte. Monuta Jacqueline Reijers

Waarom Monuta Jacqueline Reijers? Wij verzorgen buitengewone uitvaartplechtigheden, persoonlijke uitvaarten en hebben een unieke afscheidstuin aan het water voor condoleance en uitvaartdienst. Wij zijn er voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8.8

 


 

Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar

Steeds meer mensen zijn mantelzorger en wij ondersteunen de mantelzorgers weer. Om de mantelzorgers te ondersteunen brengen wij de zorgsituatie helder in beeld, beoordelen we de knelpunten, helpen we om de weg te vinden naar de juiste instanties, nemen we regeltaken over en geven we de mantelzorger duidelijk inzicht in de financiële gevolgen bij bepaalde beslissingen.

 


 

Meeuwes Muskee Afscheidsbegeleiding

Levensbegeleiding: "Ik ben niet zieke Marc, ik ben Marc die ziek is"

Ceremoniebegeleider: “De uitvaartceremonie was exact hoe moeder was. Zo heeft zij het gewild.”

Uitvaartspreker: “Zijn levensverhaal is liefdevol en indrukwekkend gebracht. Ontroerend.”

Afscheidsbegeleider: “Ik heb het verlies geaccepteerd en kan weer licht schenken aan mijn eigen leven”Sandton Hotel Rheden

In een warme, verzorgde omgeving samen afscheid nemen. Op 100 meter van begraafplaats Heiderust.


Humanitas

Het uitgangspunt van Humanitas is dat we mensen op weg helpen door een tijdelijk steuntje in de rug en die daarna zelfstandig weer verder kunnen.


bureau morbidee

Bureau MORBidee maakt de dood bespreekbaar(der) door creativiteit en kennis te combineren. Met behulp van vele creatieve projecten benaderen wij de dood op een unieke manier.

 


 

2switch


2Switch is een organisatie met een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Ook vinden wij het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. Vandaar dat wij mensen die ondersteuning kunnen gebruiken laagdrempelig, zinvol werk bieden.

 


 

meryam van den born


Als goudsmid maak ik unieke en persoonlijke sieraden die geheel bij u passen en die u met veel plezier zult dragen. De mooiste herinneringen aan uw dierbare verwerk ik in een sieraad.

 


 

veluwse wens ambulance

Voor het vervullen van die ene wens kan de wensambulance zo belangrijk zijn! Vanuit die gedachte probeer Stichting Veluwse Wens Ambulance iets te betekenen voor mensen die in de (pré)terminale fase van hun leven zijn of die door hun chronische ziekte afhankelijk zijn van liggend vervoer.

 


 

uitvaartinformatie.nl

Uitvaart Internet Diensten informeert op een toegankelijke manier over de keuzes en mogelijkheden rondom een uitvaart. Op uitvaartinformatie.nl geven wij onafhankelijke informatie over vele onderwerpen rondom de uitvaart.


 

wnf

Het Wereld Natuur Fonds streeft naar een wereld waarin de mens in harmonie leeft met de natuur. Dit doen wij door middel van het enerzijds beschermen van de belangrijkste leefgebieden van dieren en planten, en anderzijds door het samenwerken met burgers, overheden en bedrijven aan een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen.


 

 stichting dierenlot

Bij Stichting DierenLot zetten wij ons volledig in voor de beschermind en gezondheid van dieren in Nederland. Veel te veel dieren in ons land leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Door onze talloze acties steunen wij vooral kleine en middelgrote dierenorganisaties. Op de Themadag Zorg- en Afscheid vertellen wij over onze projecten. 

 


 

vptz

VPTZ Nederland is de koepelorganisatie voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg, zorg voor mensen die zich in hun laatste levensfase bevinden. De VPTZ-vrijwilligers brengen rust en concrete hulp in de zorg. Op het event vertellen wij alles over de hulp die wij bieden. 

 


 

 palatijn

Het Arnhemse stadspark Sonsbeek kent veel verborgen schatten. Restaurant de Palatijn is daar één van. De prachtige locatie kan een rustgevend element bieden op een hectische en emotionele dag. Op het event vertellen wij over het restaurant, de mogelijkheden, en kunt u proeven wat wij te bieden hebben. 


 

pluk de dag green graphics

Pluk de dag heeft een kaart ontwikkeld waarbij men een herinnering aan een overleden dierbare kan laten groeien. De Grow your memory kaarten. Men schrijft de herinnering op het groeipapier, waar vergeet-me-niet zaden in verwerkt zijn, stopt het in de aarde geeft het water en veel aandacht. Samen met de vergeet-me-nietjes komen de herinneringen tot leven.
 

liemerije logo

Als ouder worden leidt tot vragen, hebben wij antwoorden. Alles wat wij doen is erop gericht om u zich bij ons thuis te laten voelen, of u nu bij ons woont, revalideert, dagbehandeling volgt of behandelt wordt. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in problemen die kunnen ontstaan bij het ouder worden.


 

 hospice rozenheuvel

 Soms is thuis blijven wonen geen optie meer, dan kan Rozenheuvel een laatste thuis zijn. Er staat 24 uur per dag een team van zorgverleners klaar voor de gasten en naasten. Samen wordt gekeken hoe de laatste levensfase zo prettig mogelijk gemaakt kan worden. Waar in een eerder stadium van de ziekte de focus lag op dagen toevoegen aan het leven, ligt deze nu op het leven toevoegen aan de dagen. 

 


 de dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving. Wij bieden hulp aan mens en dier door verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld het project Dierenbuddy. Door ouderen en chronisch zieken te helpen met het verzorgen van hun huisdier zorgen wij dat mensen langer kunnen genieten van het gezelschap van hun beste vriend.stmg

Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland zorgt voor mensen die door omstandigheden meer moeite hebben met alleen thuis wonen. Samen met u bepalen we welke zorg het beste bij u past. Zorg of hulp thuis is immers ontzettend persoonlijk. Uw wensen zijn daarom het uitgangspunt. STMG biedt vele soorten thuiszorg die helemaal op uw situatie afgestemd kan worden.


 

kayros

Kayros geeft u de regie op uw eigen nalatenschap of op de nalatenschap waar u erfgenaam van bent. Wij adviseren u over uw nalatenschappen en hoe u dit vast kunt leggen voor het geval u komt te overlijden of wilsombekwaam wordt. Op de themadag vertellen wij over alle mogelijkheden en waar u aan moet denken als u zaken vast wil leggen. Ook geven wij advies over de nalatenschap waar u eventueel erfgenaam van bent. 

 


 az-woningontruiming

Bij het verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis blijven vaak veel spullen achter die niet mee kunnen naar de nieuwe woning. Wij ontruimen de woning volledig, inclusief de reparatie, het opruimen van afval, en een (eind)schoonmaak. Ook bij een emotionele gebeurtenis zoals het overlijden ontruimen wij de woning met veel zorg.


Joop van de Kraak Uitvaartbegeleiding

Niet iedereen staat hetzelfde in het leven. Sterker nog, de meeste mensen hebben hele duidelijke en eigen ideeën over het leven. Dus waarom ook niet over de dood? Ik help nabestaanden met het nemen van afscheid op een manier die echt bij de overledene past. Juist de kleine dingen maken het afscheid zo persoonlijk. Iris en de Mol Uitvaartverzorging

Bij ons kunt u rekenen op steun en toewijding in een moeilijke tijd. Ons team van betrokken en ervaren medewerkers zorgt ervoor dat er afscheid genomen kan worden in een stijlvolle dienst. In een korte tijd moet na het overlijden veel geregeld worden. Wij kunnen hierbij helpen. Tijdens de Themadag Zorg en Afscheid vertellen wij meer over wat er allemaal moet gebeuren na het overlijden van een dierbare.

 

 


kei-jij

Kei-JIJ is een praktijk voor speltherapie, rouw- en verliesbegeleiding, gespecialiseerd in de ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en het gezin op het moment dat zij geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw. Tijdens de Themadag Zorg en Afscheid laten wij zien hoe wij de door middel van spel kinderen kunnen helpen tijdens het rouwproces.

 


 KBO Gelderland

KBO Gelderland is de grootste vrijwilligersorganisatie door en voor Senioren. Wij hebben ruim 34000 leden, die lid zijn van 83 afdelingen. Er is dus altijd een KBO afdeling bij jou in de buurt! Meer weten over wat wij allemaal doen? Kom naar onze stand tijdens de Themadag Zorg en Afscheid.aandacht voor ieder
 

Luisteren is balsem voor de ziel. Als geestelijk verzorger luister ik naar mensen, naar de verhalen, de pijn, de vragen over het leven. Telkens treft het me weer, als na een aantal gesprekken mensen zelf weer de draad van hun leven op kunnen pakken. Wil je meer weten over wat geestelijke begeleiding voor jou kan betekenen? Bezoek mijn stand op de Themadag Zorg en Afscheid.


 derksen veilingbedrijf

Derksen Veilingbedrijf is het oudste veilingbedrijf van Gelderland. Een veiling is niet alleen een opwindende ervaring voor jong en oud, het is ook een unieke manier om met een mooie aankoop naar huis te gaan. Heb jij thuis nog een mooi erfgoed? Neem het mee, en wij taxeren het tijdens de Themadag!


 Gerritsen grafmonumenten

Een grafmonument kiezen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument, of een van de talloze andere opties, wij ontwerpen en maken ze met de grootste zorg en aandacht. Meer weten over alle mogelijkheden, en voorbeelden bekijken van ons werk? Kom tijdens de Themadag Zorg en Afscheid naar onze stand.


natasja huting 

Het is zo waardevol om je naasten te laten weten wat je uitvaartwensen zijn. Daarom beweeg ik mensen om hierover na te denken. De mogelijkheden zijn enorm om vorm te geven aan een persoonlijk afscheid. Na het overlijden ben ik het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor de familie en vrienden van de overledene, met oog voor het grote geheel en de kleine details. Ik betrek de nabestaanden zoveel mogelijk bij de voorbereiding van de uitvaart van hun dierbare, met speciale aandacht voor (klein)kinderen. De familie en vrienden bepalen wat zij zelf willen doen en wat ik voor hen mag doen. Het is hun afscheid; ik denk mee, ontzorg en begeleid hen op mijn eigen betrokken en persoonlijke manier. Ongeacht hoe en waar iemand verzekerd is, je hebt altijd de vrije keuze om mij te kiezen als uitvaartbegeleidster. Ik ontmoet jou graag op 27 mei in het Openluchtmuseum.


gemeente rheden

Begraafplaats en gedenkpark Heiderust is een grote algemene begraafplaats midden in de natuur aan de rand van de Veluwezoom. Het is een unieke plaats vol rust en natuur. Heiderust beschikt bijvoorbeeld over een herinneringsplek waar nabestaanden hun dierbare kunnen gedenken. Meer weten over begraafplaats Heiderust? Bezoek de stand van gemeente Rheden tijdens de Themadag.


 attent zorggroep

Attent Zorg en Behandeling wil de ouder wordende mens ondersteunen het leven te leiden zoals zij of hij dat wenst. Dit doen wij door middel van directe zorg en behandeling op een plek en manier die vertrouwd is. Dichtbij en altijd met de benodigde deskundigheid en ruimte om zelf keuzes te maken. nalatenschapsmakelaar monique janssen

 

Als nalatenschapsmakelaar neem ik de zorg van erfgenamen uit handen door hulp te bieden bij de afwikkeling van nalatenschappen. Dit is  geen makkelijke klus, vooral bij ingewikkelde familieverhoudingen of samengestelde gezinnen. Naast juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Voor mij alledaags werk, voor jou een geruststelling in moeilijke tijden. Tijdens de Themadag vertel ik wat ik voor jou kan betekenen.


 dröge notaristkantoor

Bij ons kom je terecht bij belangrijke momenten in het leven. Hier hoort ook het overlijden van een dierbare bij. Vaak gaan zulke ontmoetingen gepaard met emoties. Dat is geheel menselijk. Bij ons notariaat is er ruimte voor deze emoties. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bezoek onze stand tijdens de Themadag. natuurkist.nu

 

Wie in de natuur begraven wil worden, doet dat vanuit zeer persoonlijke motieven en de liefde voor de natuur. Kisten, lijkwaden, draagplanken of baren en urnen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Natuurkist.nu levert ambachtelijke kisten, planken, baren, en uitvaarttextiel. Tijdens de Themadag vertellen wij over alle mogelijkheden.


 estia uitvaarten

Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven: de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is. Estia Uitvaarten nodigt u van harte uit voor een kennismaking.


 ram keramiek

In mijn atelier in Arnhem maak ik handbeschilderde urnen, gevelstenen, tegeles, beelden en sieraden. Ook geef ik verschillende workshops, niet alleen in mijn aterlier maar ook op locatie. Zo zal ik tijdens de Themadag Zorg en Afscheid live urnen beschilderen! Je bent van harte welkom bij mijn stand. 


 licht met bericht

Wat is het fijn als er iemand aan je denkt als het even tegen zit. Met onze windlichten voeg je licht, warmte en sfeer toe aan je persoonlijke boodschap. Een echt hart onder de riem.


 heidepol

Eeuwige grafrust in de schoonheid van de natuur, daar staan wij voor. Jouw wensen staan centraal en wij zorgen voor zorgeloosheid voor jou en je nabestaanden over grafverlenging, kosten en onderhoud. Meer weten over Heidepol en natuurbegraven? Bezoek onze stand op de Themadag Zorg en Afscheid.


 stichting nabij

Wanneer door een ernstige ziekte genezing niet meer mogelijk is kan extra ondersteuning in deze fase van het leven wenselijk zijn. Mensen van Stichting NAbij bieden deze hulp op geheel vrijwillige basis. Er zijn geen kosten verbonden aan hulp die geboden wordt. Voor meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijke kennismaking kunt u 24 uur per dag contact opnemen met NAbij via het volgende nummer: 085-0163333 of bezoek onze website: www.nabij.nu


 

sociale uitvaartzorg nederland

Sociale Uitvaartzorg Nederland verzorgt persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaarten; zowel crematie als begrafenis. Ook kan een betaalbare uitvaart verzorgt worden indien u een nature uitvaartverzekering heeft bij o.a. DELA, Monuta, Yarden. 

Voor meer informatie, aanvragen van een brochure, een persoonlijke kennismaking of het melden van een overlijden belt u 24 uur per dag met Sociale Uitvaartzorg Nederland via nummer: 085-0608988 of bezoek onze website: www.socialeuitvaartzorg.nl. 


 Nadita Zang

Tijdens de thema dag zal Nadita-Zang aanwezig zijn om het evenement te verrijken met haar warme en pure stemgeluid.

Zij zal een mini concert geven, in combinatie met een (korte) lezing over wat haar muziek voor u kan betekenen in verschillende levensfases in het Zeeuwse kerkje, bovendien zal Nadita bij haar stand een ,in Nederland, unieke klankresonantie stoel hebben staan.

Deze klank stoel zorgt, in combinatie met Nadita's kalmerende stemgeluid, voor een diepe ontspanning op zowel geestelijk en lichamelijk gebied.

De kans om deze unieke sfeerimpressie te gaan beleven wil je echt niet missen!

Nadita biedt deze klank ervaring aan tegen een gereduceerd tarief, speciaal voor de themadag Zorg&Afscheid.

Nadita is een vakvrouw en kan op een gepassioneerde wijze te vertellen over haar schitterende instrumenten uit diverse werelddelen, die ze samen met haar stem inzet tijdens de emotionele periode van stervensbegeleiding, uitvaart en rouwverwerking.

Kijk voor meer informatie over wie ik ben en wat ik doe op www.nadita-zang.nl.


 

Bedrijven uit de zorg- en uitvaartbranche die werkzaam zijn in het gebied Arnhem en omstreken en onder de aandacht willen komen bij het publiek uit deze regio kunnen hieronder contact met ons opnemen.

Neem contact op via: 088 - 237 24 34

Mail ons: info@afscheidswijzer.nl

 

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons