Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeEventsThemadag zorg en afscheid ArnhemThemadag zorg en afscheid - Route

Themadag zorg en afscheid - Route

De themadag Zorg & Afscheid zal 27 mei 2018 plaatsvinden in het Nederlands Openluchtmuseum. De locatie is zowel met de auto, het openbaar vervoer, per fiets en lopend goed te bereiken. Bekijk hieronder een gedetailleerde routebeschrijving.

Met de auto naar de themadag zorg en afscheid

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).
 

 

Met het openbaar vervoer naar de themadag zorg en afscheid

Vanaf Centraal station Arnhem vertrekken:

  • Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).
  • Lijn 8 richting Velp Ziekenhuis - uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).
  • Bus 91 - uitstaphalte Moscowa. Je loopt in ca 17 minuten naar de hoofdingang.

Plan je OV-reis

Parkeren

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's en 11 bussen. Op zeer drukke dagen kan het voorkomen dat het parkeerterrein vol is. Volg dan de aanwijzingen van de aanwezige parkeerbegeleiders op. 

Er zijn 16 plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ben je in het bezit van een elektrische auto? Deze kun je opladen bij een Lolo smart oplaadpaal op de parkeerplaats. Uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa van het museum en kosten €7,00 per voertuig.

Met de fiets

Kom je op de fiets naar de themadag Zorg & Afscheid? Houd dan fietsknooppunt 58 (Schelmseweg) aan en volg vanaf hier de borden 'Nederlands Openluchtmuseum'.

Adresgegevens

Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem (Gelderland)

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons