Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeEventsZorg- & afscheidsevent Arnhem en omstreken

Zorg- & afscheidsevent Arnhem

Weet jij of je wil worden begraven of gecremeerd? En weet je dit van je ouders en beste vrienden? Stel dat jij ongeneeslijk ziek wordt, hoe wil je dan dat je laatste levensfase eruitziet?

Praten over de dood

Praten over de dood gaan we liever uit de weg. Er bestaat dan ook nog veel onwetendheid over het onderwerp. Veel mensen weten niet of nauwelijks van elkaar hoe hen laatste wensen eruit zien. Daarom organiseren wij op zondag 27 mei 2018 het Zorg- en Afscheidsevenement Arnhem en omstreken. “Door de bezoekers op een luchtige manier kennis te laten maken met het onderwerp, hopen we dat het gesprek over de dood ook in de persoonlijke omgeving makkelijker zal worden”.

Beleving en interactie

Het programma volgt snel. Gedurende de dag zullen beleving en interactie in ieder geval centraal staan. Via een wandeling door diverse belevingswerelden, met elk hun eigen thema, is er van alles te doen, zien en leren. Weet welke belangrijke rol jouw huisarts kan spelen in de laatste levensfase, neem een kijkje achter de schermen van een goed doel of ga op speeddate met een uitvaartondernemer. Daarnaast zijn er gedurende de dag overal muzikale optredens op het terrein en is er van alles te proeven in de vorm van bijzondere hapjes.

>> Kom naar het Zorg- en Afscheidsevent en ontdek dat praten over de dood helemaal niet eng hoeft te zijn <<

Zorg- en afscheidsevent Arnhem - Deelnemers    Zorg- en afscheidsevent Arnhem - Route   

 

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons