Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeInfotheek>> Toolbox bij afscheid

Toolbox bij afscheid

Afscheid moeten nemen van iemand die je lief hebt is een ingrijpende gebeurtenis. Onze toolbox bij afscheid helpt je op weg met een aantal checklisten, downloads en tests.

Heb je andere vragen voor, rond of na een overlijden? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide infotheek. Of vraag een Afscheidswijzer aan afgestemd op jouw omgeving.

 
Ontvang gratis het boekje 'Mijn Uitvaartwensen'

 

‘Mijn Uitvaartwensen’ is een zorgvuldig samengesteld boekje waarin je kunt aangeven wat je wensen rond en na je overlijden zijn. Je kunt aangeven hoe je bepaalde zaken geregeld wilt hebben en waar je voorkeuren liggen. Wil je worden begraven of gecremeerd? Hoe moet de afscheidsceremonie eruit komen te zien? En ben je eigenlijk wel verzekerd en zo ja, waar? Al jouw wensen in één document: een prettig idee voor jezelf en je nabestaanden.

 

>> Naar 'Mijn Uitvaartwensen'

 

 
De rouwmeter

 

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Het dagelijks leven gaat onverbiddelijk verder. Soms lijkt het alsof de wereld doorgaat terwijl jij stil blijft staan. Het is niet altijd makkelijk om de draad van het dagelijks leven weer op te pakken.

Voel jij je 3 maanden na het overlijden (of de vermissing) van een dierbare nog steeds erg verdrietig? Voel je dat je vastzit na het verlies van een dierbaar persoon? Doe dan onze rouwtest. Deze is opgesteld door professionals uit de geestelijke gezondheidszorg.

Via de rouwtest krijg je een indruk van welk risico je momenteel loopt op onverwerkte of gecompliceerde rouw. Na het invullen van de test ontvang je een score. Tegelijk met deze uitslag geven we enkele tips om indien je score daartoe aanleiding geeft, iets te doen.

 

>> Naar de rouwmeter

 

 

 

 


 

 Ben je benieuwd wat het platform Afscheidswijzer verder voor je kan betekenen? Kijk dan hier.

Naar boven

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons