Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeInfotheekMijn Uitvaartwensen

Mijn Uitvaartwensen

Laat hier je gegevens achter en ontvang het boekje 'Mijn Uitvaartwensen' helemaal gratis. 

 

‘Mijn Uitvaartwensen’

‘Mijn Uitvaartwensen’ is een zorgvuldig samengesteld boekje waarin je kunt aangeven wat je wensen rond en na je overlijden zijn. Je kunt aangeven hoe je bepaalde zaken geregeld wilt hebben en waar je voorkeuren liggen. Wil je worden begraven of gecremeerd? Hoe moet de afscheidsceremonie eruit komen te zien? En ben je eigenlijk wel verzekerd en zo ja, waar? Al jouw wensen in één document: een prettig idee voor jezelf en je nabestaanden.

Jouw uitvaart, goed geregeld

In dit persoonlijke document kun je aangeven wat je uitvaartwensen zijn. Het boekje start met een aantal algemene en praktische vragen. Daarna komen alle verschillende onderdelen van je uitvaart aan bod. Daarnaast is er in het boekje praktische informatie te vinden. Door het invullen van de vragen, verdeelt over 20 pagina’s, krijgen jij en de mensen die het dichtst bij je staan een beter beeld van hoe jouw uitvaart er straks uit komt te zien.

Wat als je er straks niet meer bent?

Wanneer jij komt te overlijden komen je nabestaanden voor een hoop (zakelijke) beslissingen te staan. Deze moeten in korte tijd worden gemaakt. Nabestaanden hebben het daar vaak moeilijk mee. Wat had de overledene zelf gewild? Familie en vrienden hebben daar vaak een verschillend beeld bij. Je kunt het je dierbaren makkelijker maken door zelf na te denken over jouw uitvaartwensen en daarover met elkaar te praten. Het invullen van dit uitvaartwensenformulier is bedoelt om je hiermee op weg te helpen.

Laat hier je gegevens achter en krijg het boekje ‘Mijn Uitvaartwensen’ gratis toegestuurd.Naar boven

Infotheek


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons