Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeInfotheekNa overlijdenDe rouwtest

De rouwtest

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Het dagelijks leven gaat onverbiddelijk verder. Soms lijkt het alsof de wereld doorgaat terwijl jij stil blijft staan. Het is niet altijd makkelijk om de draad van het dagelijks leven weer op te pakken.

Voel jij je 3 maanden na het overlijden (of de vermissing) van een dierbare nog steeds erg verdrietig? Voel je dat je vastzit na het verlies van een dierbaar persoon? Doe dan onze rouwtest.

Via de rouwtest (rouwmeter) krijg je een indruk welk risico je momenteel loopt op onverwerkte of gecompliceerde rouw. Na het invullen van de test ontvang je een score. Tegelijk met deze uitslag geven we enkele tips om indien je score daartoe aanleiding geeft, iets te doen.

DOE HIER DE ROUW TEST

Deze test is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld door professionals uit de geestelijke gezondheidszorg. De test vind plaats op onze partnersite rouw.nl en opent in een nieuw venster.

De Vragenlijst Rouw is opgezet door Dr. J. de Keijser van de GGZ-Friesland, Prof. dr. J. van den Bout en dr. P. Boelen beiden van de Universiteit Utrecht, Capaciteitsgroep Psychologie en is een bewerking van de ICG-R (Prigerson, 1995).Naar boven

Infotheek


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons