Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeProfilerenDeelnemen als gemeente?

Deelnemen als gemeente?

“Afscheidswijzer is een welkome aanvulling op hetgeen dat er al is, wij zijn blij met dit product in de uitvaartbranche”
Ton van Dam, gemeente Rotterdam

De missie van de Afscheidswijzer luidt: ‘Van taboe naar tijdige oriëntatie’. De Afscheidswijzer wil op een neutrale en onafhankelijke wijze complete informatie verstrekken over een moeilijk onderwerp: de eigen uitvaart of de uitvaart van een naaste. Praktische informatie wordt afgewisseld met lokale gegevens van bedrijven, instellingen en organisaties die actief zijn in uw regio. Dit is precies waar de kracht van Afscheidswijzer ligt.

De burger wordt tegenwoordig overspoelt met allerlei informatie. Deze is echter versnipperd, gefragmenteerd en bovendien vaak niet van lokaal niveau. Afscheidswijzer bundelt op objectieve en integere wijze allerhande praktische informatie die betrekking hebben op de dood, de uitvaart en daarna. Deze wordt aangevuld met de gegevens van uitvaart gerelateerde organisaties, instellingen en bedrijven uit uw regio. Op deze wijze krijgt de burger een volledig en helder overzicht van de uitvaartopties binnen uw gemeente.

 Wat maakt de Afscheidswijzer zo bijzonder?

  • Op unieke, objectieve en integere wijze de burger informeren over de dood, uitvaart en daarna
  • Het taboe op praten over de dood doorbreken om zo de burger bewust te maken van het belang van tijdige oriëntatie op de dood
  • Door middel van adreslijsten en talrijke verwijzingen naar regionale en landelijk opererende instanties, bedrijven, dienstverleners en leveranciers, wordt een zo compleet mogelijk beeld geschetst van de uitvaartopties in uw regio.
  • De gids kan ook als naslagwerk op internet geplaatst worden, deze digitale uitgave is eenvoudig in de gemeentelijke website te integreren
  •  De gemeente en de gemeentelijke informatie rondom het overlijden en de uitvaart staan centraal. Voor elke lezer is direct duidelijk dat de gemeente de afzender is van het medium.
  • De Afscheidswijzer biedt, direct en indirect, een medium dat vrijwel budgetneutraal de beleidsdoelstellingen van de gemeenten ondersteunt. 

Wij zouden graag in samenwerking met uw gemeente de Afscheidswijzer verder ontwikkelen! Neem contact met ons op via 088 - 237 24 34 of ga direct naar ons contactformulier.

 Naar boven

Profileren


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons