Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeProfilerenPartners

Partners

Wij vinden het belangrijk dat informatie omtrent het laatste afscheid laagdrempelig en voor iedereen te verkrijgen is. De Afscheidswijzer wordt  daarom kosteloos aangeboden op diverse punten binnen de regio. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met diverse partners.

 


 

Gemeentelijke samenwerking

Afscheidswijzer komt tot stand in samenwerking met diverse gemeenten in Nederland. Benieuwd wat de ervaringen met Afscheidswijzer zijn van deelnemende gemeenten?
Redactieadviesraad

De redactieadviesraad ondersteund het redactieteam van Afscheidswijzer met adviezen om de redactionele kwaliteit te borgen. Lees hier verder over de rol van en deelnemers aan onze redactieadviesraad.


 

Adverteerders

Afscheidswijzer wordt mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van adverteerders. Het gratis aanbieden van iedere Afscheidswijzer, de kosten van de uitgave en verspreiding worden gedekt door deze bijdrage. Lees hier verder over de bijdrage van adverteerders.
Naar boven

Profileren


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons