Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeProfilerenPartnersGemeentelijke samenwerking

Gemeentelijke samenwerking

Een groot aantal Nederlandse gemeenten verleent haar medewerking aan dit objectieve informatiemedium over de dood, de uitvaart en daarna. Voor gemeenten is Afscheidswijzer een perfect medium om haar burgers objectief te informeren over de mogelijkheden omtrent een uitvaart binnen de gemeente. Dit zijn de gemeenten die al meedoen:

 


 Gemeente Almelo Logo  Gemeente Amersfoort Logo  Gemeente Apeldoorn Logo  Gemeente Borne Logo  Gemeente Den Haag Logo 

Gemeente Doetinchem Logo  Gemeente Gooise meren Logo  Gemeente Haarlem Logo  Gemeente Heerlen Logo  Gemeente Hengelo Logo 
Gemeente 's hertogenbosch Gemeente Dordrecht Gemeente Wijdemeren Gemeente Deventer     Gemeente Zoetermeer Logo
Gemeente UtrechtGemeente EindhovenGemeente Hof van Twente Logo Gemeente Enschede Gemeente Maastricht Logo 

Gemeente Hilversum
Gemeente Rotterdam LogoGemeente Sittard-Geleen Logo  Gemeente Stein Logo  Gemeente Tilburg Logo  Gemeente Valkenburg Logo
Gemeente Velsen Logo Gemeente Westland Logo      Gemeente Zaanstad Logo  Gemeente Zwolle Logo     Gemeente AmsterdamIs het ook voor uw gemeente interessant om een Afscheidswijzer uit te brengen? Neem hier contact met ons op of mail naar info@afscheidswijzer.nl of bel: 088 - 237 24 34.

Daarnaast kan een gemeente haar gemeentelijke begraafplaatsen/crematoria op een perfecte manier profileren bij burgers die met dit onderwerp bezig zijn. Volgens onderstaande prominenten is het ook van groot belang dat gemeentelijke begraafplaatsen zich profileren: 

“Vrijwel iedere begraafplaats kan kostendekkend zijn”

- Wim van Midwoud, Consulent bij de LOB.“De grote partijen in uitvaart-/crematieland maken reclame.

Waarom laten begraafplaatsen niet zien wat ze te bieden hebben?”

- Ada Wille / Adviesgroep Begraafplaatsen“Vooral gemeentelijke begraafplaatsen moeten zich realiseren dat de 'klant'niet meer vanzelfsprekend bij hen langs komt. Die tijd is geweest. ”

- Leon Bok / Bestuurslid bij Stichting Begraafplaats. St. Barbara in Amsterdam - Adviseur bij Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover en Centrum Funaire Cultuur Utrechtse HeuvelrugAls begraafplaatsen nú niet zorgen dat de exploitatie op orde is en begraven voor meer mensen weer aantrekkelijk wordt, zullen er in de toekomst veel begraafplaatsen verdwijnen?

Eens! Pak nieuwe mogelijkheden op, oriënteer je waar mogelijk, overtuig en enthousiasmeer.”

Marie-Louise Meuris -  Oud Directeur van begraafplaats de Nieuwe Ooster in Amsterdam.“De dialoog over cremeren en begraven zouden burgers vooraf moeten voeren”

- Caroline Eblé / Commercieel Directeur van den Boer Ecornorm


“Kostendekkend begraven vraagt marktgericht werken en ondernemerschap."
"Geringe investeringen kunnen op termijn aanzienlijke inkomsten genereren. Kom je nu niet in actie, dan beland je in een negatieve spiraal van minder inkomsten bij dezelfde kosten, verlies van kwaliteitsbehoud en daardoor nog minder belangstelling en nog minder inkomsten en nog minder geld voor beheer. Gevolg is verloedering van de begraafplaatsen. Laat het langetermijndenken overheersen en maak geen kortzichtige korte termijn keuzes. Ontwikkel een toekomstvisie met lef."
"Bezie begraafplaatsen als een onderneming.”


- Wim van Oort / Van Oort & Ros - Partners bij Ontwikkeling 

Contactformulier

Via dit contactformulier kunt u ons uw vraag stellen of een opmerking plaatsen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

VERZENDEN


Naar boven

Profileren


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons