Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeProfilerenWaarom Afscheidswijzer?

Waarom Afscheidswijzer?

“Afscheidswijzer is onmisbaar in de oriëntatie op onderwerpen die spelen rondom het overlijden van een dierbare of de eigen uitvaart”
- Mevrouw Wiegmann, Monuta

De lezer krijgt een compact en helder overzicht van bedrijven en organisaties die kunnen helpen bij het organiseren van de uitvaart. Hiermee komen uw potentiële klanten met uitvaartopties in zijn of haar gemeente in aanraking die normaal gesproken ongezien zouden blijven. Uw advertentie wordt in samenwerking met de gemeente uitgegeven in een informatieve en onafhankelijke informatiebron. De verspreiding is zeer laagdrempelig. De wijzer wordt aangeboden op plekken waar mensen in aanraking komen met het eigen afscheid of dat van een dierbare.

De informatie in Afscheidswijzer is toegespitst op de gemeente waarin hij uitgegeven wordt. Dit maakt het niet alleen voor landelijke partijen interessant om in Afscheidswijzer te adverteren, maar met name ook voor bedrijven die meer regionaal of lokaal georiënteerd zijn. De informatie die in Afscheidswijzer te vinden is, is direct van toepassing op uw branche, de informatie wordt dus direct gekoppeld aan de ‘diensten’ die u levert.

Uw advertentie kan bijdragen aan het tot stand komen van een bijzondere gids, die mensen bijstaat in het maken van moeilijke keuzen in een emotionele tijd. Als adverteerder krijgt u uiteraard kosteloos een aantal exemplaren tot uw beschikking om uw klanten rechtstreeks te kunnen wijzen op het eigen aanbod. 

Deelnemen? Vragen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contactformulier

Via dit contactformulier kunt u ons uw vraag stellen of een opmerking plaatsen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

VERZENDEN


Naar boven

Profileren


Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons