Afscheidswijzer - Voor een wijzer afscheid Vragen? Mail ons of bel 088 237 24 34

Voor een wijzer afscheid

ZOEK
HomeZorg- en afscheidsnieuws (krant)

Zorg- en afscheidsnieuws (krant)

Als organisatie streven wij, in samenwerking met gemeenten en zorgorganisaties, naar laagdrempelige en heldere informatie rondom brede maatschappelijke thema’s.

Zorg- en Afscheidsnieuws Arnhem en omstreken

Meer aandacht voor thema's zorg en afscheid

De onwetenheid over wat moet, mag en kan rond een overlijden is bij veel mensen (helaas) nog groot. Deze week verschijnt daarom een bijzondere krant (oplage 180.000 exemplaren) genaamd: Zorg- en Afscheidsnieuws Arnhem en omstreken. Deze krant wordt huis-aan-huis verspreid in Arnhem en omstreken en staat volledig in het thema van zorg- en afscheidsmogelijkheden in de regio. De krant biedt verdieping, informeert en inspireert.

De krant komt uit in de week voor Moederdag 2018 en is onderdeel van de bewustwordingscampagne 'Zorg & Afscheid'. Onderdeel van de campagne zijn naast het uitbrengen van de krant onder andere de Themadag Zorg & Afscheid en het verschijnen van de Afscheidswijzer editie Arnhem en omstreken.

Het verspreidingsgebied van de krant is: Gemeente Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar.

>> De PDF versie van de krant bekijk je hier <<

Naar boven

Vind een Afscheidswijzer in uw omgeving

ZOEK

De Afscheidswijzer nieuwsbrief


Meld u aan voor de nieuwsbrief!
AANMELDEN
Wij verstrekken uw e-mailadres niet aan derden en gebruiken deze niet voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

088 237 24 34
Wilt u liever mailen? Ga naar het contactformulier of stuur uw e-mail naar info@afscheidswijzer.nl.

Afscheidswijzer

Edities

Partners

Profileren


Volg ons